ΤΟ SHOP AND SHIP ΚΑΙ Η ARAMEX ΣΤΟ FASHION SHOW ΤΟΥ STUDIO 8

Μόδα και online shopping πάνε μαζί για αυτό φέτος, η Aramex και το Shop and Ship δηλώνουν δυναμικά το παρών τους στο μεγάλο fashion show της σχολής του Studio 8 School of Art and Design.

Πέρυσι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος, το fashion show του Studio 8 επιστρέφει ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και έχοντας για συμμάχους σπουδαίους συνεργάτες.

Το ερχόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου, το Παλιό Λιμάνι θα υποδεχτεί για ακόμη μια φορά το πλήθος των fashionistas και των socialite που θα δηλώσουν το παρών τους στη δεύτερη επίδειξη μόδας από το Studio 8 School of Art and Designs στο οποίο θα συμμετάσχουν και η σχεδιάστρια Κάλια Μονογιού αλλά και η First Boutique και το Cyprus Premium Outlet.

Δυναμικά το παρών της θα δηλώσει η Aramex και το Shop and Ship που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά ευκολύνοντας την καθημερινότητα μας τόσο στο θέμα των online αγορών όσο και στις αποστολές και παραλαβές μας από τα μεγαλύτερα brands και όχι μόνο όλου του κόσμου!

Γνωρίστε από κοντά την ομάδα της Aramex και ενημερωθείτε για τα πάντα που αφορούν το Shop and Ship το οποίο ανοίγει κυριολεκτικά τους ορίζοντες στις online αγορές μας παρέχοντας στον κάθε ένα από εμάς τις προσωπικές του διευθύνσεις σε 24 χώρες του εξωτερικού! Εμείς παραγγέλνουμε ο,τι επιθυμούμε ακόμη και από brands που μέχρι σήμερα δεν έστελναν Κύπρο (ναι από Αμερική, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Λίβανο, Σιγκαπούρη, Ινδία και πολλές άλλες χώρες), αφού το Shop and Ship δημιουργήθηκε για να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες μας σε ότι αφορά το online shopping.

We shop, they ship! Κάντε κλικ και μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα τους https://www.shopandship.com/ για το Shop and Ship που ήρθε και κάνει κάθε μέρα καλύτερη τη ζωή μας!