ΤΟ MORBIDEZZA BEAUTY SPOT ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ EVENT ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η Μαρία Νικολάου Αψιώτη, ιδιοκτήτρια του Morbidezza Beauty Spot, γνωρίζει από ομορφιά και ξέρει πολύ καλά τι χρειάζονται οι γυναίκες για να αισθάνονται και να δείχνουν πάντα ανανεωμένες και λαμπερές.

Φωτογραφίες: Μάριος Ασκάνης

Η Μαρία Νικολάου Αψιώτη κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή γιατί πολύ απλά κάνει με επαγγελματισμό αυτό που αγαπάει καλύτερα, την αισθητική και το μακιγιάζ. Ανοίγοντας τον πανέμορφο κόσμό της στο κοινό, η Μαρία Νικολάου Αψιώτη, πέρασε ένα δημιουργικό απόγευμα γεμάτο φρεσκάδα, ανανέωση και ομορφιά στο ινστιτούτο της στη Λεμεσό Morbidezza Beauty Spot.

Γυναίκες κάθε ηλικίας την εμπιστεύονται καθημερινά για το σώμα και το πρόσωπο τους. Με τα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας ανταποκρίνεται ξεπερνώντας την κάθε προσδοκιάς μας σε θέματα που αφορούν την εμφάνιση μας. Ρυτίδες, πανάδες, μαύροι κύκλοι, ραγάδες, κυτταρίτιδα, αποτελούν παρελθόν όταν αφεθείς στα χέρια της.

Σε ένα αρκετά όμορφο κλίμα, η Μαρία Νικολάου Αψιώτη υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες παρουσιάζοντας τους τα νέα προϊόντα της. Οι παρευρισκομένοι απόλαυσαν γλυκά εδέσματα, παγωμένες πορτοκαλάδες και έφυγαν για ακόμη μια φορά, εντελώς ανανεωμένοι!

Κλείσε κι εσύ το ραντεβού σου και αφέσου στις θεραπείες και τον επαγγελματισμό της αισθητικού Μαρίας Νικολάου Αψιώτη