ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ROYAL CARRIBEAN ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ!

Πρόκειται για τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο της εταιρείας Royal Carribean που θυμίζουν πολύ περισσότερο άριστα οργανωμένες πόλεις με πράγματα και δραστηριότητες εν πλω που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Πιθανόν να άρχισες να σκέφτεσαι τις καλοκαιρινές σου διακοπές σε εξωτικές παραλίες και αμμουδιές. Λατρεύεις τα ταξίδια και καθημερινά ψάχνεις για νέους προορισμούς. Η είδηση που σου μεταφέρουμε σήμερα από το Dolce σε ενδιαφέρει και πολύ πιθανόν να φτιάξει κι άλλο τη μέρα σου.

symphony1

 

Η εταιρία Royal Carribean φημίζεται για τα μεγάλα, εντυπωσιακά πλοία της τα οποία πλέουν στους ωκεανούς προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Για το 2018 η οικογένεια των πλοίων μεγαλώνει με το ολοκαίνουριο Symphony of the Seas το οποίο ξεκινά αυτό τον Απρίλιο τα πρώτα του ταξίδια.

symphony2

Το πλοίο θα ταξιδεύει στην Ευρώπη και σε χώρες όπως η Ισπανιά, Γαλλία, Ιταλία ενώ δεν λείπουν και οι οργανωμένες κρουαζιέρες προς Μαϊάμι, Φλώριδα και χώρες της Καραϊβικής καθώς και άλλοι προορισμοί. Διαθέτει 2775 καμπίνες ενώ θα έχει πάνω από 2000 άτομα προσωπικό. Αξίζει να πούμε για των τεραστίων διαστάσεων τσουλήθρες οι οποίες σε μεταφέρουν από τα πάνω στρώματα στα κάτω ενώ και για τους τεράστιους, ολάνθιστους χώρους με εξωτικά φυτά.

symphony3

symphony4

Μέσα στο πλοίο υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους για αξέχαστες διακοπές και ταξίδια τα οποία θα διηγείσαι για μια ζωή.