ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κάθε γυναίκα φροντίζει και αγαπά ιδιαίτερα τα μαλλιά της. Το ίδιο και το προϊόν που εμπιστευτήκαμε από την πρώτη στιγμή και το οποίο χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι το μαγικό ελιξήριο που μπορείς να αποκτήσεις σήμερα κιόλας και να έχεις στο σπίτι για να δουλεύει ακούραστα για τα μαλλιά σου.

 

Το MINERAL HAIR SERUM με την υπογραφή της KEDMA, είναι ο ορός μαλλιών που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Αρκεί ΜΙΑ μόνο σταγόνα καθημερινά, για να δεις τα μαλλιά σου να παίρνουν τη λάμψη που τους αξίζει.

Τα ενεργά συστατικά του ορού μαλλιών, εισχωρούν βαθιά στη τρίχα προστατεύοντας την τρίχα από τη ξηρότητα, τη σκόνη, τη ρύπανση, τα εργαλεία styling και τα χημικά που εμπεριέχουν οι βαφές.

 

Την ίδια στιγμή, το Αργανέλαιο που εμπεριέχει καθώς και η προβιταμίνη Β5, θρέφουν και μαλακώνουν τη τρίχα για πιο υγιή και λαμπερό αποτέλεσμα.

Αρκεί μία μόνο σταγόνα καθημερινά για να δείτε το αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται σε καθαρά και στεγνά μαλλιά από τις άκρες μέχρι λίγο πιο κάτω από τη ρίζα. Το συγκεκριμένο προϊόν εξαντλήθηκε σε χρόνο μηδέν και αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στο stock.