ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ BLACK FRIDAY ΜΕ ΤΟ SHOP AND SHIP ΤΗΣ ARAMEX

Η υπηρεσία Shop and Ship της εταιρείας Aramex ξέρει ακόμη και πώς να χρωματίσει την απόλυτη μέρα εκπτώσεων που ακούει στο όνομα Black Friday και να ξεκινήσει και να κλείσει τη μέρα σας με έξυπνες, συμφέρουσες και cool αγορές!

Αν έχετε ήδη ετοιμάσει τη λίστα με τα δώρα που θα χαρίσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας αυτές τις γιορτές, κατεβάστε τώρα το Shop and Ship στο κινητό σας και απoκτήστε 24 προσωπικές διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο… για απεριόριστες αγορές από το εξωτερικό!

 

Κι επειδή το Dolce.com.cy θέλει πάντοτε να μοιράζεται ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας κάνουν να ανοίξετε το laptop σας αποκλειστικά και μόνο για να σερφάρετε στο Shop and Ship της Aramex, μάθετε και κάντε το και viral ότι είναι εφικτό να σας χτυπήσουν την πόρτα μέχρι και προϊόντα επιλεγμένων brands των οποίων τα online shops τους δεν κάνουν delivery στην Κύπρο.

 

Μπείτε λοιπόν τώρα στο Shop and Ship, κάντε την εγγραφή σας εύκολα και χωρίς να ξοδέψετε πολύτιμο χρόνο και απολαύστε τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στον κόσμο… because Black Friday is coming!

 

Facebook Page: Aramex Cyprus

 

Website: https://www.shopandship.com/en/home

 

Τηλ. επικοινωνίας: 77771700