ΤΑ 3ina MAKE UP ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΜΑΣ

Ένα διαφορετικό brand από την Ισπανία  που διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, απευθύνεται σε μια γενιά που προσεγγίζει το μακιγιάζ με ένα τολμηρό, παιχνιδιάρικο και διαφορετικό τρόπο.

Το 2016 ιδρύθηκε η  3ina από τον  Mark Eve και Pablo Rivera με σκοπό να δείξει στη νέα γενιά ότι μπορεί  να ζήσει χωρίς εμπόδια,  να είναι γενναίοι και να χρησιμοποιούν χρώμα στην ζωή τους. Έκτισαν ένα brand  που είναι αφοσιωμένο στην προσωπική  έκφραση.

Μετά από  40 καταστήματα και άνω σε 13 χώρες όπως στην Αγγλία, Αυστραλία, Ινδία, Ρωσία, η 3ina   βρίσκεται στην Κύπρο στα πολυκαταστήματα  Debenhams Mall of  Engomi και  Debenhams Zenon στην Λάρνακα.

Η 3ina (προφέρεται Mina ) σημαίνει Χρώμα. Σημαίνει Ελεύθερη Έκφραση. Είναι για αυτούς που έχουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση, πειραματίζονται, δημιουργούν και εκφράζονται ελεύθερα μέσα από τα χρώματα.  Είναι το brand που δεν προτείνει ποτέ το ίδιο μακιγιάζ σε  όλους τους πελάτες, αλλά τους  παροτρύνει να εκφράσουν  την μοναδικότητα τους  και την προσωπικότητα τους μέσα από το δικό τους look.

Υποστηρίζει την διαφορετικότητα και όλες τις κουλτούρες.  Δεν κάνει διακρίσεις,  σε παροτρύνει να είσαι ο εαυτός σου,  χρησιμοποιώντας  χρώματα  για να αναδείξεις την διαφορετικότητα σου στο look σου.

Διαθέτει  πάνω από 700 προϊόντα ,  τα οποία είναι φτιαγμένα   στην Ευρώπη. Τα προϊόντα είναι Cruelty free και Paraben  free.

Στις  16 Οκτωβρίου τα  πολυκαταστήματα Debenhams Engomi, στην Λευκωσία  και  Debenhams Zenon στην Λάρνακα, υποδέχονται το νέο makeup brand  3ina  ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα στο μέλλον.

 

Εκφράσου Ελεύθερα με τα προϊόντα 3ina.  Παίξε, δημιούργησε, γίνε μοναδική