ΡΑΦΑΕΛΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ INFLUENCER ΓΙΑ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ

Η πετυχημένη Κύπρια influencer και αρχιτέκτοντας, ομορφαίνει καθημερινά τη ζωή μας ενώ μοιράζεται με τους 20 χιλιάδες και άνω followers της μικρές και μεγάλες απολαύσεις της καθημερινότητας της!

Ανακαλύπτει συχνά καινούρια πράγματα και αποθεώνει άλλα τόσα με τη μοναδικότητα της. Ξεχωρίζει γιατί έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό της με όλα όσα προτείνει από το λογαριασμό της στα social media, τα οποία αφορούν τον κάθε ένα.

 

Όπως βεβαίως και την καινοτόμο υπηρεσία Shop and Ship η οποία σου δίνει το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσεις με μόλις 10 ευρώ εγγραφή τις προσωπικές σου διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο για απεριόριστες online αγορές! Είναι η τέλεια ευκαιρία να παραγγείλεις από brands που μέχρι σήμερα δεν έστελναν τα προϊόντα τους στην Κύπρο και η Aramex να παραδώσει τις παραγγελίες στην πόρτα του σπιτιού σου!

 

Κατέβασε το application στο κινητό σου γράφοντας Shop and Ship. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις και στο 77771700

Το Shop and Ship σου δίνει με μόλις 10 ευρώ εγγραφή απεριόριστες ευκαιρίες. Και για να το λέει και η Κύπρια Ραφαέλα Νεοκλέους, κάτι ξέρει!