ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΜΑΣ

Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων σήμερα κι εμείς ευχαριστούμε δύο ανθρώπους που κάνουν καθημερινά θαύματα για όλα τα τετράποδα! Είναι δύο από τους ήρωες της καθημερινότητας μας. Δύο άνθρωποι που κάνουν κάθε μέρα ακούραστα λειτούργημα και δεν έχουμε παρά να τους θαυμάζουμε!

ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

Ο αγαπημένος κτηνίατρος ο οποίος καθημερινά μεγαλουργεί με τα «θαύματα» που κάνει στο χώρο του για την υγεία των αγαπημένων τετραπόδων! Τον είδαμε πολλές φορές να έρχεται αντιμέτωπος με σοβαρά περιστατικά κι όμως να τα καταφέρνει σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Το επάγγελμα του είναι πρώτα από όλα λειτούργημα κι εμείς τον ευχαριστούμε που υπάρχει!

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Όχι απλά μας τα κάνει πιο όμορφα αλλά βοηθά να γίνεται και ο κόσμος μας καλύτερος! Ο Γιώργος Θεοδώρου καθημερινά μπορεί να έχει μέσα στο αυτοκίνητο του μέχρι και 5 αδέσποτα τα οποία βρήκε στο δρόμο και τα ανέλαβε μέχρι να πάνε στη νέα τους οικογένεια η οποια θα τα αγκαλιάσει. Λατρεύει τα ζώα, τα φροντίζει, μας τα κουρεύει, τα φιλοξενεί στο spa του εάν χρειαστεί και βεβαίως μας δίνει καθημερινά παράδειγμα με τις καλές πράξεις ανθρωπιάς!