Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ

Τι να γράψεις για τους τέλειους μπαμπάδες; Νιώθω πως οι λέξεις, θα φανούν μικρές μπροστά στο μεγαλείο της προσφοράς τους.

Ο μπαμπάς μου είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος της ζωής μου. Η αγάπη του αποτελεί για μένα φάρο. Το παράδειγμα του είναι πάντα σύμβουλος στην κάθε μικρή και μεγάλη πρόκληση που παρουσιάζεται στη ζωή μου.

Είναι ο άνθρωπος που στέκεται πάντα κοντά μου. Ο άνθρωπος που είχε πάντα χρόνο να με συμβουλέψει. Ο άνθρωπος που δεν μου έλεγε ποτέ πολλά, ήξερε όμως τι πρέπει να πει και πότε και να «πιάσει» τόπο. Οι συμβουλές του πολύτιμες, φυλαχτό στην κάθε μου μέρα.

Είναι ο άνθρωπος που πιστεύει σε μένα και με βοηθά να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο χρωστώ όλα όσα κατάφερα να είμαι. Είναι η ήρεμη δύναμη μου.

Μου έμαθε να αγαπώ πραγματικά, μου έμαθε να μην υποτιμώ ποτέ τον εαυτό μου. Συζητώ μαζί του τα πάντα γιατί ξέρει κάθε φορά τι πρέπει να πει χωρίς να με κρίνει.

Αγαπά εμένα και όλα όσα με περιβάλλουν. Τους φίλους, τη δουλειά, τις επιλογές μου, τα σωστά και τα λάθη μου.

Είναι ο τέλειος μπαμπάς γιατί είναι πάντα αυθεντικός. Είναι ο τέλειος μπαμπάς γιατί μου έμαθε πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Είναι ο τέλειος μπαμπάς, πρόθυμος πάντα να βοηθήσει όποιον τον χρειαστεί. Είναι ο τέλειος μπαμπάς, πρότυπο με τον οποίο οι συζητήσεις μας δεν τελειώνουν ποτέ.

Μου έμαθε τι σημαίνει σεβασμός, τι σημαίνει αγάπη, τι σημαίνει θαυμασμός.

Σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου λοιπόν αφιερωμένο αυτό το κείμενο. Στους πατεράδες που ξέρουν να δίνουν, που αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο, που είναι και μπαμπάδες και φίλοι μας!