Ο ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΔΙΝΕΙ TIPS ΓΙΑ KΟΡΥΦΑΙΟ HAIR LOOK!

Λίγο το Φθινόπωρο που μπήκε για τα καλά, λίγο η ιδέα που τριγυρίζει στο μυαλό σου να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και πιο πολύ το look στα μαλλιά σου, έχω ήδη συγκεντρώσει τις προτάσεις που χρειάζεσαι για να κλείσεις τώρα ένα ραντεβού με τον κομμωτή σου.

O αγαπημένος κομμωτής Χρίστος Αρτεμίου δίνει τις δικές του συμβουλές για τα χρώματα και τα μεγέθη μαλλιών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του φετινού Φθινόπωρου και Χειμώνα!

 

Ήδη φαντάζομαι πώς μοιάζει πάνω στο κεφάλι σου το ανανεωμένο look και style των ήδη όμορφων μαλλιών σου και ανυπομονώ να διαβάσεις πιο κάτω τα tips που έδωσε ο Χρίστος Αρτεμίου, αποκλειστικά στο Dolce.com.cy

 

Αν δεν θέλεις να ξεφύγεις από τις φυσικές σου βάσεις, διάλεξε θερμές αποχρώσεις με σκούρο καστανό σοκολατί που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες. Αν δεν αλλάζεις με τίποτα τις ανοιχτές αποχρώσεις, σου λέω με σιγουριά ότι οι ανοικτές καστανές είναι οι ιδανικότερες αλλά και η κορυφαία τάση για αυτή τη σεζόν. Αν προτιμάς το ψυχρό ανοιχτό ξανθό… μέχρι και το σκούρο ξανθό, σημείωσε ότι πρόκειται για ιδιαίτερες αποχρώσεις που μπορούν να σου δώσουν ανέμελη και φυσική ομορφιά.

 

Κι επειδή έχω προσέξει ότι σου αρέσει να εντυπωσιάζεις τους πάντες, μία κορυφαία επιλογή είναι οι κόκκινες και οι χάλκινες αποχρώσεις, ενώ τo bleach blonde είναι μία διαχρονική επιλογή για ολόκληρο το έτος 2018.

 

Τώρα θα σε πάω στα γυναικεία κουρέματα και θα σου αποκαλύψω ότι απαιτούν φυσικότητα. Αν δηλώνεις λάτρης του κοντού μεγέθους, μπορείς να επιλέξεις ένα πολύ κοντό καρέ κούρεμα, το οποίο άλλωστε έχεις δει και σε πολλές επώνυμες, όπως είναι η Kim Kardashian. Όμως, αν “καίγεσαι” να εντυπωσιάσεις με ένα μοναδικά τέλειο κοντό καρέ, θυμήσου ότι το μήκος του πρέπει να φτάνει μέχρι το ύψος του λοβού του αυτιού.

 

Κι όσον αφορά εσένα που δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα τα μακριά μαλλιά σου, ο Χρίστος προτείνει ένα φιλαριστό κούρεμα (layers) που θα τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια σε όγκο και θα έχουν περισσότερη κίνηση. Και για να μην το ξεχάσω, ένα πιο αυστηρό κούρεμα χωρίς φιλαρίσματα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τάσεις αυτής της σεζόν.

 

Δες τώρα πώς να “παίξεις” με τα μαλλιά σου. Η χωρίστρα στη μέση είναι μία τάση που κυριαρχεί και θα συνεχίσει, οι αφέλιες, χωρισμένες στη μέση, είναι εξίσου εντυπωσιακές και οι πλάγιες φράντζες είναι μία από τις φετινές τάσεις που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε χτένισμα.

 

Δεν νομίζω να διστάζεις ακόμη να κλείσεις ένα ραντεβού στο κομμωτήριό σου… Για σένα, για να νιώσεις και πάλι όμορφη, γοητευτική και να ανεβάσεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου!