ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΑΖ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NEE MAKE UP MILANO

Μάθαμε γιατί δείχνουν ακόμη πιο όμορφες μέσα από την οθόνη μας οι κουκλάρες πρωταγωνίστριες της πετυχημένης σειράς Τατουάζ που προβάλλεται από την τηλεόραση Alpha Κύπρου!

Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα για το κάθε επεισόδιο και τις εξελίξεις που με μανία παρακολουθεί χιλιάδες κόσμος, υπάρχει μια διαδικασία πίσω από τις κάμερες. Οι πρωταγωνίστριες ετοιμάζονται και εμπιστεύονται απόλυτα την ομορφιά τους στα χέρια των make up artists. Μάθαμε από πρώτο χέρι πώς τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούνται για το μακιγιάζ τους είναι τα nee make up Milano! Οι ολοκαίνουριες προτάσεις τις οποίες μπορείς να βρεις στα καταστήματα nee στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και το Παραλίμνι!

Ιδιαίτερα η καινούρια συλλογή, είναι ύμνος για την κάθε γυναίκα με τα ζεστά χρώματα που θα δώσουν χρώμα στο Φθινόπωρο/Χειμώνα. Υπέροχες παλέτες με σκιές, ρουζ, κραγιόν κι όλα όσα χρειάζεσαι για να τονίζεις τα ομορφότερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο σου με την υπογραφή των nee Make Up Milano τα οποία κάνουν την τεράστια αλλαγή στον κόσμο του μακιγιάζ!

Ανακάλυψε τα σήμερα για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου με τις πιο εντυπωσιακές επιλογές οι οποίες διαρκούν για ώρες!