ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ

Για να φτάσεις στον προορισμό σου, τους υπέροχους, «μυστικούς» καταρράκτες που θα σου παρουσιάσουμε σήμερα στο Dolce, χρειάζεται να περπατήσεις από ένα μοναδικό, υπέροχο φυσικό μονοπάτι το οποίο θα σε ανταμείψει με τις εικόνες που ξεδιπλώνονται μπροστά σου.

Ο Μάνος Μανώλη και η ομάδα του Cyprus From Air, έχουν ανακαλύψει άλλο ένα υπέροχο, μοναδικό μέρος στο νησί μας που αξίζει να δεις.

Στον Άγιο Νικόλαο Στέγης, υπάρχει το μονοπάτι Καννούρες που αυτή την εποχή είναι «στολισμένο» με ανεπανάληπτα φυσικά χρώματα.

Ακολουθώντας τον ποταμό Καρκώτη, θα κάνεις διάλειμμα κάθε λίγο και λιγάκι για να απολαύσεις τη θέα. Ηφαιστειογενή πετρώματα, ο ήχος του νερού που κυλά, το πράσινο, οι καλαμιές, τα δέντρα, τα φυσικά τοπία που σχηματίζουν οι βράχοι θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι απέχεις μίλια απ΄όλα όσα μέχρι πριν λίγο γυρόφερναν στο μυαλό σου!

Η διαδρομή είναι μεγάλη αλλά όχι δύσκολη. Μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον, αφού έπειτα πρέπει να «δεθείς» και να αναρριχηθείς για να κατέβεις πιο χαμηλά με προορισμό τους καταρράκτες που ελάχιστοι άνθρωποι έχουν δει. Ο καταρράκτης «Manos Falls», αυτή η ονομασία δόθηκε από τον ίδιο τον Μάνω Μανώλη, είναι ένα επιβλητικό, φυσικό σκηνικό.

Όσοι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εκεί, έχουν τις πιο εντυπωσιακές εικόνες να τους συντροφεύουν και μια ανεπανάληπτη εμπειρία να διηγούνται.

Αξίζει τον κόπο να κάνεις follow στο intstagram και το facebook το λογαριασμό του Cyprus From Air, να γνωρίσεις αυτά τα παιδιά που λατρεύουν τη φύση και την Κύπρο μας και να τους ακολουθείς σε κάποιες από τις περιπέτειες τους, γεμίζοντας με νέες εμπειρίες ζωής.  

Βεβαίως εάν πας, μην ξεχάσεις σε καμία περίπτωση το αδιάβροχο σου, γιατί… ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει! Απαραίτητα και τα παπούτσια ορειβασίας αφού είναι πιο άνετα στο να διασχίζεις όλα τα όμορφα που σε περιμένουν.