ΝΕΚΡΟΙ ΓΑΜΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

Ο διπλανός σου, ο οποίος σου νεύει με το τεράστιο του χαμόγελο, ο αγαπημένος ξάδερφος, η κολλητή σου, μπορεί να βιώνουν έναν νεκρό γάμο όμως να μην τολμούν να το αποκαλύψουν για να μην γκρεμίσουν το όνειρο και την όμορφη εικόνα που εκπέμπουν προς τα έξω.

Οι νεκροί γάμοι είναι μάστιγα στην εποχή μας η οποία κρύβεται πολύ καλά πίσω από πετυχημένα stories, φωτογραφίες, γέλια, εξόδους.

Είναι η διπλή προσωπικότητα που βγαίνει προς τα έξω. Η αλήθεια που πλάθει ένα ζευγάρι όταν βγει έξω από το σπίτι και η πραγματικότητα που βιώνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Καλό ή κακό, αυτό θα το κρίνει ο κάθε ένας για τη δική του ζωή.

Μπορεί να το ζεις κι ο ίδιος, μπορεί να το υποψιάζεσαι για ένα αγαπημένο σου ζευγάρι το οποίο συναντάς συχνά. Μπορεί και να μην πέρασε ποτέ από το μυαλό σου για κάποιες σχέσεις όμως συμβαίνει και είναι έντονο.

Οι άνθρωποι χάνονται μέσα στις σχέσεις τους. Μεγαλώνουν, αλλάζουν, συνηθίζουν, βαριούνται. Και δεν έχουν διάθεση να αλλάξουν το παραμικρό. Μπορεί να είναι το βόλεμα, μπορεί να είναι ο φόβος της μοναξιάς. Και υπομένουν… Δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα, μια νέα αλήθεια την οποία γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι. Και προτιμούν να διατηρούν έναν νεκρό γάμο, περιμένοντας να γίνει ένα θαύμα. Προτιμούν να πιέζονται για να μην χαλάσουν μια εικόνα. Για να μην μείνουν μόνοι. Οι λόγοι είναι πολλοί, η αλήθεια είναι πάντα μία.

Υπάρχουν πολλά τέτοια ζευγάρια ανάμεσα μας…