ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ SELFIE

Έχεις κάνεις την πιο cool αγορά του καλοκαιριού.

Rock-άρεις κρατώντας στα χέρια σου το νέο σου cell phone. Τι κι αν έχει το καλύτερο λογισμικό που αναζητεί ένας επαγγελματίας… εσύ έκανες βαθιά βουτιά στα features της κάμεράς του: 12MP, phase detection, 8MP image recording, HDR photo/panorama κ.λπ. Οκ, είσαι gadget-άκιας…

 

Γράφει η Εύη Παπανικολάου

 

Σε ακολουθούμε στο Facebook και στο Instagram. Και ναι, κάνεις πρωταθλητισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν σε κατακρίνουμε. Είμαστε μαζί σου!

 

Ρωτήσαμε, ακούσαμε, διαβάσαμε και σου αποκαλύπτουμε  τα Top 5 μυστικά για τις καλύτερες selfie. Δώσε βάση και απόλαυσε τη βροχή των Likes που θα ακολουθήσει…

 

  1. Δώσε έμφαση στην έκφραση του προσώπου σου. Χαλάρωσε. Μην κάνεις ένα αγχώδες click, αποτυπώνοντας εκφράσεις μελαγχολίας, θυμού, νύστας, κούρασης, κόμπλεξ… Πάρε 5 λεπτά και άσε τους μυς τους προσώπου σου να χαλαρώσουν. Σκέψου τις ζαβολιές που έκανες όταν ήσουν μικρός…

 

  1. Κάνε focus στο frame της κάμερας. Μην βιαστείς να κάνεις ένα απότομο click. Θες καθαρή και in the frame λήψη. Τέντωσε το χέρι σου για να συμπεριλάβεις ακόμα και τον άνω κορμό του σώματός σου.

 

  1. Διάλεξε όμορφα, παράξενα, πρωτότυπα backgrounds. Ξέχνα τις selfie μέσα στο αυτοκίνητο, μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου (for God’s sake), στην μπροστινή αυλή της γιαγιάς σου, μπροστά από την ντουλάπα σου… Βγες έξω στη φύση. Κάπου ασφαλές. Θες έμπνευση, ζωντανά χρώματα, φυσικούς φωτισμούς.

 

  1. Βάλε ένα beat κομμάτι να παίζει και μπες στο mood μίας out of the door φωτογράφησης. Σκέψου ότι δεν βγάζεις selfie, αλλά βρίσκεσαι σε μία καλοκαιρινή εξόρμηση με καλή παρέα. Δώσε ρυθμό και σιγοψιθύρισε το ρεφρέν. Όταν νιώσεις ότι βρήκες την κατάλληλη έκφραση, αποτύπωσε την με αυτοπεποίθηση.

 

  1. Ψάξε και κατέβασε στο κινητό σου το απόλυτο photo editing app. Άλλαξε τα χρώματα και το φωτισμό της φωτογραφίας σου. Κάνε την Clear/Dreamy/High Contrast/Light/Sweet/Vivian/Tender. Πολλές επιλογές. Εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Και τώρα που έγινες expert… ανυπομονούμε να σε αποθεώσουμε στην επόμενη εμπνευσμένη selfie! A, και να ξέρεις ότι αν κάνεις skip έστω και ένα από τα πιο πάνω μυστικά, θα κατεβάσουμε όλα τα negative emojis…  Γι’ αυτό, ακολούθησε τις συμβουλές μας & make them wonder!