ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, Ο ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΚΕΙ

Έχω δει γονείς που εργάζονται μέχρι αργά όμως κλείνουν το κινητό τηλέφωνο σαν φτάνουν στο σπίτι, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο στην οικογένεια και τα παιδιά τους.

Έχω δει γονείς που έχουν κάθε μέρα άπειρες υποχρεώσεις, ατελείωτο τρέξιμο, τόσα πολλά να κάνουν, όμως η πραγματική ξεκούραση αρχίζει σε ένα ζευγάρι μικρά χέρια που κάνει μια τεράστια αγκαλιά.

Μην νιώθεις τύψεις επειδή δεν είσαι σπίτι συνέχεια με τα παιδιά σου. Μην αισθάνεσαι άσχημα επειδή αγαπάς το επάγγελμα σου, επειδή αφιερώνεις πολύτιμο χρόνο και σε άλλους τομείς που σε γεμίζουν. Επειδή δεν είσαι 24 ώρες το 24ωρο στο σπίτι για να μαγειρεύεις, να συγυρίζεις, να ασχολείσαι με το μεγάλωμα των παιδιών σου.

Τέλεια μητέρα υπάρχει και είναι αυτή που αισθάνεται πραγματικά ευτυχισμένη με τον εαυτό της.

Μπορείς να εργάζεσαι και την ίδια στιγμή να είσαι άψογη μαμά. Μπορείς να πας για ένα ποτό με τις φίλες σου και να είσαι εκεί για να τα κλείσεις στην αγκαλιά σου διαβάζοντας το αγαπημένο τους παραμύθι.

Σημασία δεν έχει πόσο χρόνο περνάς με τα παιδιά σου αλλά η ποιότητα που βάζεις μέσα στις ώρες που θα είσαι μαζί τους. Τα παιχνίδια στο πάτωμα, οι βόλτες στην παραλία, τα παραμύθια, οι παιδικές ταινίες, το μεσημεριανό.

Μην αισθάνεσαι άσχημα γιατί δεν κάνεις κάτι λάθος. Αγαπάς τη ζωή σου και μεγαλώνεις ευτυχισμένα παιδιά. Γιατί η μητέρα τους το αξίζει να αισθάνεται ευτυχισμένη!