ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ: ΝΕΑ, ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Η επιχειρηματίας Μαριάννα Χρίστου μας μιλάει για τα καινούρια επαγγελματικά της πλάνα!

Φωτογραφίες: Πάμπος Χαραλάμπους, Γιώργος Βασιλείου από το Artcinematographers.

Μακιγιάζ: Βαρβάρα Νικολακάκη The Make up Pro by Barbara Nikolakaki 

 

Είναι η Gold Sponsor του The Fashion Event που προγραμματίστηκε από το Dolce.com.cy και το Model Pro για τις 23 Μαρτίου.

 

Η ιδιοκτήτρια του CMariannanails στη Γερμασόγεια μας μιλά για τα καινούρια της πλάνα και φυσικά για τον κόσμο της ομορφιάς!

IMG 0173 500px

Το κατάστημα της κυρίας Μαρλέν Όρος που όλοι γνωρίζουμε ως Bio Sculpture στη Γερμασόγεια αλλάζει ιδιοκτήτρια. Τι σε παρότρυνε να προχωρήσεις σε αυτό το επαγγελματικό βήμα;

Βρίσκομαι στο χώρο αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια αρχικά ως συνεργάτης της Μαρλέν  Όρος σε αντίστοιχο κατάστημα στη Λευκωσία. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων οι δρόμοι μας συναντιούνται ξανά, αυτή την φορά στην Λεμεσό με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της σειράς ΜΟ Nails τα οποία υπήρξαν και το κίνητρο της συνεργασίας.

 

Αισθάνεσαι μεγάλη την πρόκληση;

Και βέβαια, πώς θα μπορούσα να αισθάνομαι άλλωστε αφού μια τέτοια θέση με καλεί να εκπληρώσω τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μου.

IMG 0266 500px

Είσαι νέα επιχειρηματίας, θα έλεγα πρότυπο για πολλές νέες γυναίκες.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρότυπο αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό για κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτου ηλικίας να ακολουθεί τα όνειρα του και να θέτει υψηλούς στόχους.

 

Φημίζεστε για την εκλεκτή σας πελατεία που σας εμπιστεύεται για την περιποίηση νυχιών τους. Πώς το έχετε καταφέρει;

Η εμπιστοσύνη και η αγάπη του κόσμου προκύπτει μέσα από την άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών και ιδιαίτερης φροντίδας για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά.

IMG 0284 500px

Ποια είναι η φιλοσοφία σας;

Η φιλοσοφία μου όπως και η φιλοσοφία της καινούριας σειράς προϊόντων MO Nails είναι να προσφέρω την καλύτερη δυνατή περιποίηση που μπορεί να λάβει κάποιος.

 

Ασχολέισαι παράλληλα και με κάτι άλλο; Και εάν ναι πώς τα συνδυάζεις;

Έχω διάφορες ασχολίες και ενδιαφέροντα αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα να μοιράζομαι τον ελεύθερο μου χρόνο με την οικογένεια μου.

IMG 0244 500px

Πόσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα να έχει περιποιημένα άκρα;

Είναι βέβαια πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα να έχει όμορφα περιποιημένα νύχια. Ωστόσο πέραν της αισθητικής πλευράς είναι εξίσου σημαντική η περιποίηση των άκρων για λόγους υγείας.

 

Ποιές είναι οι μελλοντικές σου βλέψεις σε αυτό τον χώρο;

Στόχος μου είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, κάνοντας γνωστή σε ακόμα πιο πολλές γυναίκες την ποιότητα των προϊόντων MO Nails. Για τον σκοπό αυτό ήδη λειτουργεί η ιστοσελίδα των προϊόντων www.monails.com στην οποία μπορεί κανείς να βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.

IMG 0306 500px

Ποια χρώματα βερνικιών προτείνεις για την Άνοιξη / Καλοκαίρι;

Θα πρότεινα χρώματα σε τόνους παστέλ. Η καινούρια σειρά της MO Nails έχει δύο χρώματα να προτείνει, το rose quartz και serenity. Για ολόκληρη την σειρά χρωμάτων μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα MO Nails στο facebook και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

 

Είστε οι Gold Sponsor στο πρώτο The Fashion Event του Dolce.com.cy και του Model Pro. Είναι ένα μεγάλο βήμα στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Αυτή είναι η αρχή για όσο θα ακολουθήσουν από εσάς στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς;

Ναι αυτός είναι και ο κόσμος μας άλλωστε, μόδα, γυναίκα και ομορφιά!

Η Μαριάννα φορά προτάσεις από το Dolce.com.cy Online Shop και το κατάστημα Ambazour.