ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΝΕΛΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Στο νεσεσέρ της Κύπριας make up artist, υπάρχουν προϊόντα ομορφιάς τα οποία δεν θα βρεις πουθενά στην Κύπρο.

Υπέροχα κραγιόν, σκιές και άλλα τόσα με τα οποία ολοκληρώνει μοναδικά τόσο το δικό της look όσο και των γυναικών που την εμπιστεύονται.

Μάθαμε γιατί καταφέρνει να έχει τόσο μεγάλη ποικιλία και τόσο αξιοζήλευτα brands και το μυστικό ακούει στο Shop & Ship της ARAMEX.

Η εταιρεία μεταφορών ξεκίνησε κάτι αρκετά πρωτότυπο το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο αφού αγκαλιάστηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή.

Είναι γεγονός ότι οι διαδικτυακές αγορές κάνουν πλέον τη ζωή μας ευκολότερη, ενώ πλέον με το Shop & Ship φτάνουν και πιο εύκολα αλλά και πιο γρήγορα τα αγαπημένα μας προϊόντα από όλο τον κόσμο στην πόρτα του σπιτιού μας.

Με ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗ, καταφέρνεις να αποκτήσεις αμέσως τις 24 προσωπικές σου διευθύνσεις σε χώρες του εξωτερικού.

Η κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη, η μητρόπολη της μόδας Ιταλία, η περιζήτητη Γαλλία και άλλες χώρες όπως το Λίβανο, Σιγκαπούρη, Ιορδανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Αγγλία, Χονγκ Κονγκ, Ισπανία, Νότια Αφρική, Αίγυπτος, Γεωργία, Αυστραλία, Ινδονησία και άλλες φτάνουν στην πόρτα του σπιτιού μας.

Αυτό σημαίνει πως πλέον, αγαπημένα brands και online shops και καταστήματα τα οποία δεν έστελναν Κύπρο τα προϊόντα τους, μπορούν πλέον να γίνουν δικά σου με το SHOP & SHIP της Aramex.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως στην Aramex σημασία δεν έχει το μέγεθος ενός προϊόν αλλά το βάρος του. Άρα μπορείς με την εγγραφή σου να αποκτήσεις τα αγαθά που επιθυμείς χωρίς περιορισμούς με ΜΟΝΟ 13 ΕΥΡΩ για το πρώτο μισό κιλό και 7 ευρώ για κάθε ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ.

Κάνε σήμερα την εγγραφή σου με ένα κλικ ΕΔΩ και άνοιξε διάπλατα τους ορίζοντες σου στις παραγγελίες και αγορές σου από κάθε μεριά του πλανήτη!