ΚΥΠΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

Μια Κύπρια εξομολογείται στο Dolce τη δική της ιστορία και το love story με πορνοστάρ. 

“Όταν γνωριστήκαμε δεν είχα ιδέα ποιο ήταν το επάγγελμα του”.

 

“Είχε έρθει διακοπές στο νησί μας και κοινή παρέα μας έφερε κοντά. Βγαίναμε συχνά για φαγητό και η νύχτα συνεχιζόταν σε κάποιο club. Τον παρατήρησα από την πρώτη στιγμή, όμως δεν έδειξα το παραμικρό. Δεν ήθελα άλλη μια καλοκαιρινή ιστορία και είχα μόλις καταφέρει να βγω από μια σχέση που με πλήγωσε πολύ”.

 

“Ήταν πάντα αρκετά ευγενικός και δεν φλέρταρε δεξιά αριστερά. Έδειχνε να του αρέσει η παρέα μας και εμένα η δική του. Μου ζήτησε τον αριθμό μου και εγώ του τον έδωσα. Ξεκινήσαμε να ανταλλάζουμε μηνύματα ενώ έφτανε και η μέρα που θα φύγει. Τότε μου ζήτησε να πάμε εγώ και αυτός για φαγητό. Μου είπε τα πάντα που τον αφορούν. Με τι ασχολείται, για πόσα χρόνια και άλλα που αφορούσαν τη ζωή του. Στην αρχή σάστισα και γελούσα σπαστικά. Απλά δεν τα πίστεψα!”

 

“Έφυγε από την Κύπρο και η επικοινωνία μας είχε γίνει καθημερινή συνήθεια και για τους δυο. Και τότε, με κάλεσε να πάω να τον βρω. Αρχίσαμε να βγαίνουμε κανονικά και εγώ ένιωθα υπέροχα δίπλα του. Με σεβόταν, με πρόσεχε, ένιωθα ασφαλής. Και συζητήσαμε ξανά για το επάγγελμα του. Περίμενα τελικά πως θα ζήλευα πολύ… Κι όμως, κατάφερε να μην συμβεί αυτό. Μου ζήτησε να πάω μαζί του στα γυρίσματα για να δω. Με χαιρέτησαν όλοι όσοι ήταν εκεί ενώ δεν στο κρύβω ότι ένιωθα περίεργα και άσχημα μαζί. Η πραγματικότητα ήταν τόσο τυπική πίσω από τις κάμερες. Μου έδειξε ότι είναι όντως… δουλειά. Καμία σχέση με αυτό που πιθανόν να έχεις στο μυαλό σου. Ήταν απλώς… γύρισμα! Τώρα είμαστε μαζί 5 χρόνια. Παντρευτήκαμε πρόσφατα και το δηλώνω περήφανα πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με έκανε τόσο ευτυχισμένη. Κι αυτό γιατί ποτέ δεν με πήρε ως δεδομένο και προσπαθεί να μου δείχνει καθημερινά το θαυμασμό και την αγάπη του απέναντι μου”. 

 

Θα αναρωτιέσαι πώς το πήραν οι δικοί της; “Στην αρχή δεν τους είπα με τι ασχολείται. Αφού καλά καλά δεν το πίστεψα ούτε κι εγώ και δεν ήξερα κιόλας που θα εξελιχθεί όλο αυτό. Άφησα να τον γνωρίσουν και με κάθε ευκαιρία υπήρχε συνάντηση. Δεν ξέρουν μέχρι και σήμερα ακριβώς με τι ασχολείται, δεν ξέρω εάν θα τους πούμε ποτέ, όμως ευτυχώς τον έχουν συμπαθήσει αρκετά”