ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ HEN PARTY ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ SPEAKING ROSES

Είναι η περίοδος που τα hen parties κυριολεκτικά, παίρνουν φωτιά!

Η καλύτερη φίλη, η κουμπάρα και το bride team ετοιμάζονται πυρετωδώς για να ζήσεις τις πιο αξέχαστες μέρες και νύχτες της ζωής σου πριν ανέβεις με τον αγαπημένο σου τα σκαλιά της Εκκλησίας!

Ότι γίνεται στα hen parties, μένει στα hen parties! Γυναίκες που απολαμβάνουν αξέχαστες στιγμές συνήθως σε ένα full Σαββατοκύριακο που τα περιλαμβάνει όλα!

HEN2

Μασάζ, παραλία, πισίνα, βουτιές γενικότερα, καλό φαγητό και πολλές εκπλήξεις. Αυτό που κάνει ένα hens ξεχωριστό είναι σε κάθε περίπτωση οι λεπτομέρειες. Τα μπουρνούζια που θα γράφουν κάτι, η τούρτα, οι τρελές και αναπάντεχες εκπλήξεις και βεβαίως όλα αυτά πάντα με τη σωστή οργάνωση.

hens speaking roses1

Φτάνει να υπάρχει φαντασία και να ξέρεις που να απευθυνθείς για να ετοιμάσεις στην αγαπημένη σου φίλη το hens όπως το έχεις ακριβώς στο μυαλό σου. Κι όσο πιο μοναδικό θα είναι θα μείνει και αξέχαστο.

hens speaking roses2

Αφού έχεις οργανώσει την τοποθεσία και το που θα απολαύσετε το δείπνο σας απομένει κάτι πολύ σημαντικό! Τα μηνύματα που θα γράψεις πάνω στα πέταλα του αγαπημένου της λουλουδιού. Μπορεί να είναι η τουλίπα, κρίνος ή τριαντάφυλλο. Ναι, δεν σου κάνουμε πλάκα, πολύ σωστά έχεις διαβάσει. Πάνω στο πέταλο αληθινών λουλουδιών μπορείς να γράψεις το μήνυμα που θες και να την εκπλήξεις ακόμη περισσότερο με το πόσο τέλεια τα οργάνωσες όλα.

hens speaking roses3

Στα SPEAKING ROSES στη Λεμεσό θα σε βοηθήσουν για να καταλήξεις στο καλύτερο motto! Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το “Naughty or Nice”, το Happy Bride, Bride to Be, ενώ είναι τέλεια ιδέα ότι μπορείς να επιλέξεις τα αρχικά του ζευγαριού με την ημερομηνία του γάμου! Ακόμη μπορείς να αφήσεις της bride to be ένα τριαντάφυλλο με σημείωμα στο πέταλο του για το τι ακολουθεί όπως ακριβώς βλέπεις πώς έγινε και στην περίπτωση με το τριαντάφυλλο στην πιο κάτω φωτογραφία!

hens speaking roses5

Μπορείς να ετοιμάσεις μια τέλεια ανθοδέσμη και να την δει με το που θα μπει στο δωμάτιο. Επίσης, πάνω σε τριαντάφυλλα, τα οποία θα βρίσκονται στο τραπέζι κι ακόμη καλύτερο επάνω στο χαρτομάντηλο! Θα εντυπωσιαστεί τόσο η μελλοντική νυφούλα όσο και οι παρευρισκομένοι ενώ θα έχετε και τέλειο φωτογραφικό υλικό για αυτές τις μοναδικές και αξέχαστες στιγμές!

Πάρε τηλέφωνο στα Speaking Roses και πέρασε το συντομότερο από το χώρο τους για να δεις όλες τις τέλειες προτάσεις που έχουν για κάθε ξεχωριστό γεγονός!

Τους βρίσκεις στη Χριστάκη Κράνου 59 στη Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25 101593

hens speaking roses4

hens speaking roses6

Pick your message! Αυτό το hen party θα είναι από τα καλύτερα στη ζωή σου!!!

 

SOCIAL MEDIA:

https://www.facebook.com/speakingroses.cy/?fref=ts