ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ; ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ FACEBOOK & INSTAGRAM

Σε “χτύπησαν” τα βελάκια του έρωτα;

Βρήκες τον άνδρα που απασχολεί το μυαλό, την ψυχή και το σώμα σου; Βλέπεις ότι αρχίζει να ξεπροβάλει μία όμορφη σχέση; Έχεις ήδη δεσμό εδώ και μερικά χρόνια; Νιώθεις, ξέρεις, είσαι σίγουρη ότι αυτός είναι ο σύντροφός της καρδιάς σου; Τότε ζήσε μαζί του μοναδικές στιγμές, μακριά από Facebook και Instagram…

 

Γράφει η Εύη Παπανικολάου

 

Άσε τις αλλαγές στο Relationship Status του Facebook. Εσύ δεν αναζητάς τέτοια “Likes”. Δεν θες να προκαλείς αισθήματα ζήλιας και γλυκόπικρα σχόλια. Δεν είσαι έτοιμη και ούτε υποχρεωμένη να απαντάς σε αδιάκριτες ερωτήσεις.

 

Κάνε τις δικές σας φωτογραφίες… ολόδικές σας. Άσε τους διαδικτυακούς σου φίλους να διερωτώνται πού χάνεσαι… Γιατί δεν είσαι online; Γιατί ανεβάζεις μόνο φυσικά τοπία; Γιατί μοιράζεσαι μαζί τους μόνο δικές σου selfie; Where is your lovely partner?

 

Δεν χρειάζεται να ξέρει ούτε ο Johnny ούτε ο Tony, ούτε καν η Ms Lemonade ποιος είναι ο άνδρας που απασχολεί γλυκά και όμορφα το χρόνο σου… ότι πέρασες ένα full in love Σαββατοκυρίακο μαζί του, βολτάροντας πλάι στο κύμα και απολαμβάνοντας την υπέροχη δύση του ηλίου…

 

Μην βιαστείς να κρίνεις άδικα τον εαυτό σου. Μην διανοηθείς καν να τον συνοδεύσεις με επίθετα, τύπου “καχύποπτη” και “υπερβολική”. Εσύ είσαι διαφορετική. Λες ΝΑΙ σε μία άλλη εποχή όπου δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ούτε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

 

Κλείνεις έξυπνα το μάτι σε μία αθώα εποχή. Δεν έχεις αγωνία να κοιτάξεις πόσα Likes κέρδισαν οι φωτογραφίες σου στο Instagram. Δεν σου “καίγεται καρφί” για το πόσα βλέμματα τράβηξαν τα stories σου. Είσαι μία άλλη “ιστορία”… Αρνείσαι να προβάλεις την προσωπική σου ζωή σε αυτή την ουρανοκατέβατη “fb/insta κλειδαρότρυπα”.

 

Εσύ είσαι η φωτογράφος και η αρχειοθέτης των προσωπικών σας φωτογραφιών. Έτσι… Γιατί είσαι μοναδική. Γιατί είσαι ξεχωριστή. Είσαι η γυναίκα που δεν την παρασύρουν τα “χειροκροτήματα” των facebook friends.

 

Η σχέση της δεν γίνεται talk of the Instagram… Δεν μπορεί να κρίνει κανείς τον σύντροφό της, γιατί μόνο αυτή τον ζει, μόνο αυτή μοιράζεται μαζί του στιγμές γέλιου, αγάπης και συντροφικότητας… Μόνο αυτή μπορεί να δώσει ένα αυθεντικό Like σε αυτή τη σχέση.

 

Κι αν ο χρόνος δείξει ότι το ταίριασμα αυτό κυλά υπέροχα και ανθίζει… τότε αυτό το ξεχωριστό relationship photo album θα το δουν πρώτα τα παιδιά της και “λιγάκι” πιο μετά… θα το θαυμάσουν τα εγγόνια της.

 

Τώρα… θες να σου πω το λόγο που σε έχω “ζαλίσει” με όλα αυτά από την αρχή του κειμένου; Επειδή ξέρω ότι είσαι μία ψυχή τε και σώματι ρομαντική γυναίκα. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. Στις μέρες μας είναι και θα είναι ένα σπάνιο προσόν…

 

Γι’ αυτό συνέχισε να λες nop/πριτς στη δημοσίευση των προσωπικών σου υπέροχων στιγμών και πες ΝΑΙ σ’ εκείνο το μίνι ταξιδάκι στη Ρώμη που σκέφτεσαι εδώ και καιρό… Αριθμός εισιτηρίων; 2 φυσικά. Internet? Will not be available…