ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ

Φαντάσου να ξυπνάς κάθε πρωί για να πηγαίνεις σε μια δουλειά την οποία αγαπάς και να έχεις ένα αφεντικό που δεν είναι αυτό που λέμε boss το οποίο απαιτεί τον σεβασμό ή σκορπίζει τον «φόβο» βλέποντας μόνο την πάρτη του, αλλά να είναι ένας leader που εμπνέει!

Σκέψου, να σου ανεβάζει καθημερινά τον πήχη, να βοηθά με τις ιδέες, τη συμπεριφορά και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο σου για να γίνεσαι καθημερινά καλύτερος υπάλληλος και ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Να ντρέπεσαι δηλαδή και μόνο στην ιδέα να τον απογοητεύσεις αφού ο ίδιος επενδύει τόσο πολύ σε σένα.

Να είναι ένα αφεντικό που δεν χρειάζεται να «φωνάξει» για να ακουστεί, αφού καταφέρνει μέσα από τη συμπεριφορά του να προχωρά όλη η εταιρεία μπροστά και να διαπρέπει. Ένα αφεντικό που επενδύει στους νέους γιατί ξέρει πόσο καλές ιδέες έχουν, γιατί γνωρίζει πως είναι το μέλλον του κάθε τόπου.

Φέρε στο μυαλό σου ένα αφεντικό, που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο ψυχολόγος σου, όμως θα έχει την τέλεια ατάκα για να πει σε μια δύσκολη στιγμή.

Ένας άνθρωπος που εμπνέει γιατί δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα κόμπλεξ, γιατί είναι χορτασμένος από εικόνες και εμπειρίες, γιατί αγαπά τη ζωή και τη δουλειά όσο κι εσύ.

Έναν εργοδότη ο οποίος ξεχωρίζει μέσα από την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και εμπνέει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του. Δεν υπάρχουν πολλά τέτοια αφεντικά, όμως εάν τα βρεις, να ξέρεις είσαι πολύ τυχερός.