ΘΑ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΣΟΥ

Αγαπά τα ζώα και δεν κουράζεται ποτέ να τα φροντίζει. Ο Γιώργος Θεοδώρου, ο οποίο πρόσφατα άνοιξε το δικό του spa περιποίησης για τα κατοικίδια μας με την ονομασία Pet Tales, αναλαμβάνει αυτό το καλοκαίρι να τα φροντίζει μέχρι να επιστρέψουμε από τις διακοπές μας.

 

Τα τετράποδα σου είναι σαν τα παιδιά σου και σκέφτεσαι πολύ σοβαρά τι να κάνεις το καλοκαίρι με τις διακοπές και που να τα αφήσεις τις μέρες που θα απουσιάζεις. Θες να είσαι σίγουρη ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι να επιστρέψεις αφού το χρειάζεσαι τόσο πολύ να φορτίσεις μπαταρίες και θες να φύγεις χωρίς άγχος.

 

Ο Γιώργος Θεοδώρου ο οποίος φροντίζει όποιο τετράποδο βρεθεί στο δρόμο του, αποφάσισε να μας λύσει το θεματάκι μας για το που να αφήσουμε τα κατοικίδια μας όταν θα λείπουμε.

 

Στα χέρια του τα αγαπημένα μας σκυλάκια θα είναι σαν στο σπίτι μας χωρίς να τους λείψει το παραμικρό, ούτε τα χάδια και η αγάπη. Όσοι τον εμπιστεύτηκαν έχουν να λένε τα καλύτερα αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που φαίνεται να γεννήθηκε γι΄αυτό, μεταδίδοντας το και σε όλους όσοι τον περιτριγυρίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 96 805333