Η URBAN DECAY ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ – ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το 1996, η βιομηχανία της ομορφιάς ήταν ένας ωκεανός κόκκινου, ροζ και μπεζ. Καμία μάρκα καλλυντικών δεν δημιουργούσε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε άλλες αποχρώσεις.

Η Wende Zomnir και η ομάδα της, θέλοντας να ταράξει τα νερά, δημιούργησε μια σειρά εκπληκτικών, έντονων, πλούσιων χρωμάτων εμπνευσμένων από την άγρια, αντισυμβατική ομορφιά του αστικού τοπίου.

Έτσι, γεννήθηκε η Urban Decay. Και το σύνθημά της από την πρώτη κιόλας μέρα; Beauty with an edge™.

Γνωστά για τα υψηλής ποιότητας καλλυντικά, τις τολμηρές αποχρώσεις και το λαμπερό αποτέλεσμα, η Urban Decay είναι μια μάρκα μακιγιάζ για κάθε λάτρη ομορφιάς. Είτε θέλετε ένα τέλειο δέρμα, smokey eyes ή ένα σκούρο κραγιόν, η εταιρεία αυτή σας προσφέρει όλα τα προϊόντα και τα εργαλεία που χρειάζεστε για το ιδανικό αποτέλεσμα.

Σήμερα, η Urban Decay προσφέρει μια τεράστια συλλογή καλλυντικών υψηλής απόδοσης, σε κάθε πιθανή απόχρωση. Στα best-sellers συγκαταλέγονται οι εξαιρετικά δημοφιλείς παλέτες Naked, τα κρεμώδη κραγιόν Vice σε πάνω από 100 αποχρώσεις και 6 υφές, καθώς και τα Setting Sprays που δημιουργούνται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να διατηρούν το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο όλη μέρα.

Ανακαλύψτε την Urban Decay αποκλειστικά στο πολυκατάστημα Debenhams Mall of Cyprus Λευκωσίας.