Η ΠΟΛΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ BLUE TURTLE BAGS!

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν το περασμένο καλοκαίρι οι BLUE TURTLE BAGS, επιστρέφουν ανανεωμένες και η Πόλυ Χατζηγεωργίου μιλά πρώτα στο dolce.com.cy για τις νέες της προτάσεις!

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ

 

Πέρυσι δεν υπήρξε γυναίκα που να μην λάτρεψε κάθε σχέδιο που έφερε επάνω την μπλε χελωνίτσα. Η μανία με τις τσάντες παραλίας και τις clutches επιστρέφει και φέτος με ανανεωμένα, ολοκαίνουρια σχέδια που θα μονοπωλήσουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον μας.

blue turtle new1

blue turtle new2

Οι fashionistas άρχισαν να τις ζητούν και όπως φαίνεται θα γίνει και πάλι ένας πανικός! Τα πρώτα σχέδια έχουν γίνει ανάρπαστα και η Πόλυ Χατζηγεωργίου μας μιλά για τις ολοκαίνουριες προτάσεις με την ονομασία BLUE TURTLE.

blue turtle new4

 

«Η νέα μου συλλογή έχει φτάσει με προτάσεις που αποτελούνται από καινούρια υφάσματα τα οποία είναι ακόμη πιο ανθεκτικά στον ήλιο. Οι νέες προτάσεις, διαθέτουν καινούρια χερούλια που κάνουν το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό για κάθε εμφάνιση στην παραλία και όχι μόνο! Στην καινούρια συλλογή έχουν προστεθεί και άλλα σχέδια τα οποία θα μπορείς να τα κρατάς από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Οι τσάντες παραλίες είναι σε χαρούμενα, καλοκαιρινά χρώματα ενώ οι γυναίκες θα λατρέψουν και τις βραδινές προτάσεις οι οποίες είναι σχεδιασμένες και φτιαγμένες εξ ολοκλήρου από ένα trend που λατρεύουμε όλες, την παγιέτα».

blue turtle new3

blue turtle new5

blue turtle new6

Εμείς έχουμε διαλέξει τις αγαπημένες μας και ετοιμαζόμαστε για κάθε νέα εξόρμηση εντός και εκτός Κύπρου πάντα έχοντας όλα τα απαραίτητα στις Blue Turtle τσάντες μας!

blue turtle new7

blue turtle new8