Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΙΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ

Η γυναίκα που εξιτάρει το μυαλό ενός άνδρα δεν είναι οποιαδήποτε. Δεν θα τη βρεις μέσα στο πλήθος γυναικών, δεν ξέρεις ποτέ πού συχνάζει και σίγουρα δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Ο τρόπος που θα σε κοιτάξει, θα σε πλησιάσει και θα σε χαιρετήσει διαφέρουν από κάθε άλλη που έχεις γνωρίσει. Δεν θα δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις. Εκπέμπει έντονο ερωτισμό, είτε κινείται είτε στέκεται είτε κάθεται. Έχει ένα άλλο αέρα που μαγνητίζει ανεξήγητα όλα τα βλέμματα επάνω της. Ποτέ δεν περνά απαρατήρητη και ποτέ δεν την ξεχνάς. Ακόμα και το άγγιγμα της στο δικό σου χέρι είναι αρκετό για να αισθανθείς μία εσωτερική αναβράζουσα λάβα να κυλά στις φλέβες σου. Είναι όμορφη γιατί αυτό βγάζει από μέσα της και δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει κανείς την ενέργεια που σκορπίζει γύρω της. 

 

Ξέρεις ότι σε ελκύει, πριν καν κλέψεις το πρώτο της φιλί. Αναστατώνεσαι όταν σε πλησιάζει πολύ κοντά στα χείλη. Δεν φιλά μέτρια, αλλά μόνο “βασανιστικά”… τέλεια! Αισθάνεσαι αμήχανα όταν βρίσκεσαι τριγύρω της ή κοντά της και η ιδέα να βρεθείς μόνος σου μαζί της… σε τρελαίνει.

 

Αυτή η γυναίκα δεν κάνει τυπικές εισαγωγές. Σου χαρίζει ατάκες γεμάτες μυστήριο και υπονοούμενα. Δεν απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σου, γιατί ήδη ξέρεις τις απαντήσεις. Δεν σκαλίζει και δεν χάνει το χρόνο της αναλύοντας μηνύματα και συμπεριφορές. Πιστεύει στον εαυτό της, τον φροντίζει, τον αγαπά και τον προστατεύει. Δεν χαραμίζεται σε άσκοπες αγκαλιές και δεν χαρίζεται. Δεν μπορείς να την κερδίσεις εύκολα κι αν το καταφέρεις… δεν θα είναι για πάντα.

 

Ξέρει πώς να σε κάνει να τη σκέφτεσαι όλη μέρα, χωρίς καν να γδύσεις το σώμα της. Και ναι, αυτή η γυναίκα όχι μόνο εξιτάρει το μυαλό σου, αλλά το “εξουσιάζει” και υπέροχα…