Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΚΥΠΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

«Ονομάζομαι Παναγιώτα και είμαι από τη Λεμεσό. Μετά από διάφορες εξετάσεις που είχα κάνει, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλοήθεια ή κακοήθεια στον θώρακα.

Μου είχαν πει πως ότι και να είναι θα το αφαιρέσουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα έκανα επέμβαση για να αφαιρεθεί και να σταλεί για βιοψία. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη, όπως επίσης και ο σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Ένα πρωινό του Μάρτη, όπως κοιμόμουν είδα όνειρο ότι χτυπούσαν οι καμπάνες της Εκκλησίας και είχα ρωτήσει: Μα τι γιορτή είναι σήμερα και χτυπούν οι καμπάνες»; Μου είπαν ότι είναι της Αγίας Μαρίνας. Εγώ αμέσως πήγα μέσα στο σπίτι και ετοιμάστηκα για  να πάω στην Εκκλησία και να ανάψω το κερί μου. Έτσι κι έγινε. Ετοιμάστηκα και ξεκίνησα για την Εκκλησία περπατώντας επειδή βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι μου. Μόλις έφτασα εκεί, είχε πολύ κόσμο στο προαύλιο, αλλά οι πόρτες της Εκκλησίας ήταν κλειστές. Άνοιξα τα μάτια μου, ήμουν πολύ ταραγμένη.

Ο σύζυγος μου ξύπνησε ανήσυχος και μου είπε ότι πρέπει να πάμε στην Αγία Μαρίνα. Εγώ ταράχτηκα περισσότερο επειδή δεν ήξερα ότι είδε κι αυτός όνειρο την ίδια στιγμή την Αγία Μαρίνα.

Είδε την Αγία Μαρίνα και δίπλα της βρισκόταν ένας συγγενής μας με το όνομα Χρίστος. Ο σύζυγος μου κρατούσε τις ιατρικές εξετάσεις και της έλεγε το πρόβλημα μας. Η Αγία πήρε ένα φωσφόρο μαρκαδόρο και του υπογράμμισε την πρόταση: «Η γυναίκα σου δεν έχει καρκίνο». Ο σύζυγος μου συγκινήθηκε και δεν το πίστευε και είπε στον Χρίστο «έλα να το διαβάσεις κι εσύ».

Ήμασταν και οι δυο πολύ αναστατωμένοι με τα τόσα ζωντανά, αληθινά όνειρα που είδαμε. Αμέσως ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στην Αγία Μαρίνα Αμιρούς.

Μετά από μια βδομάδα περίπου όλα ήταν έτοιμα για την επέμβαση. Είχα περάσει μεγάλη ταλαιπωρία για το αν ήταν καλοήθης ή κακοήθης.

Απ ότι μου ανέφεραν ο σύζυγος και τα παιδιά μου, όταν βγήκε ο χειρουργός μετά από 6 ώρες χειρουργείο, είπε ότι θα χρειαστεί κάποια θεραπεία, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία.

Εν τω μεταξύ, είχε σταλεί για βιοψία αυτό που είχαν βγάλει από πάνω μου. Η βιοψία έδειξε κακοήθεια και με έστειλαν σε ογκολόγο για χημειοθεραπεία. Όταν όμως οι ογκολόγοι είδαν τις βιοψίες, αρνήθηκαν να ξεκινήσουν τις χημειοθεραπείες γιατί δεν ήταν σίγουροι εάν επρόκειτο για κακοήθεια. Επαναλάβαμε κι άλλη βιοψία με το ίδιο αποτέλεσμα κακοήθειας. Στείλαμε τις βιοψίες και στο εξωτερικό. Η απάντηση ήταν πως δεν επρόκειτο για κακοήθεια και δεν χρειάζεται περαιτέρω θεραπεία. Η διάγνωση της Αγίας Μαρίνας επαληθεύτηκε. Όλοι ήταν συγχισμένοι με τα αποτελέσματα εντός και εκτός Κύπρου, δεν ήταν κάτι ξεκάθαρο. Έτσι δεν έκανα ούτε μια θεραπεία. Η Αγία Μαρίνα είναι δίπλα μου και τα όνειρο που είχαμε δει με το σύζυγο μου είναι αληθινά. Το λέω και αισθάνομαι πολύ συγκινημένη».

Αυτό το θαύμα είναι από το βιβλίο Ιερόν Ησυχαστήριον Αγίας Μαρίνας Αμιρούς μέσα από το οποίο μπορείτε να διαβάσετε και άλλα θαύματα της Αγίας. Αποκτήστε το βιβλίο από την Αγία Μαρίνα Αμιρούς.