ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ

Η τελευταία φορά που με θυμάμαι να περιμένω από κάποιον να με κάνει ευτυχισμένη, γυροφέρνει ακόμη στο μυαλό μου ως ένα μεγάλο μάθημα ζωής.

Από το οποίο ευτυχώς έμαθα και κατάφερα να πάω παρακάτω.

Δεν θα σε κάνει κανείς ευτυχισμένο, εάν πρώτα εσύ δεν φροντίσεις να ευτυχήσεις για το δικό σου καλό.

Με απλά λόγια, μόνο οι πράξεις σου μπορούν να σου φέρουν ανεπανάληπτες, αληθινές, γεμάτες στιγμές. Οι πράξεις αλλά και οι επιλογές σου.

Μην περιμένεις τίποτα από κανεναν και θα έχεις τα πάντα! Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και οδήγησε την εκεί που αισθάνεσαι εσύ πιο καλά, πιο γεμάτος.

Ο κάθε ένας δικαιούται να χάνεται στις σκέψεις, τα θέλω, τις ανασφάλειες, τους ενδοιασμούς του. Δεν χρειάζεται όμως να πέσεις κι εσύ σε αυτή την παγίδα. Γι αυτό κάθε σου πάθημα κάνε το μάθημα. Πάρε δύναμη από ότι μέχρι σήμερα σε τσάκισε και επένδυσε πλέον ΣΕ ΣΕΝΑ.

Εσύ ξέρεις τι σου αξίζει, εσύ ξέρεις πόσο μεγάλα είναι τα όνειρα σου. Μην δίνεις ευκαιρίες σε δεύτερους ανθρώπους τους οποίους σε λίγο καιρό δεν θα γυρνάς καν να τους κοιτάξεις. Μην παντρευτείς από ανάγκη, μην μένεις σε μια σχέση απλά γιατί φοβάσαι να φύγεις, είτε γιατί τρέμεις την ιδέα της μοναξιάς. 

Ανέλαβε την ευθύνη, πάρε στα χέρια τη ζωή σου και ότι δεν σου αρέσει πλέον, απλώς άλλαξε το. Πριν σε αλλάξει αυτό σε έναν χαρακτήρα που δεν θα αναγνώριζεις