ΕΥΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

Πίσω από κάθε πετυχημένη ομάδα, βρίσκονται άτομα που αγαπούν αυτό στο οποίο αφιερώνουν τις περισσότερες ώρες της καθημερινότητας τους, σκορπώντας γνώσεις, χαμόγελα, αισιοδοξία με πάντα τις απαραίτητες δόσεις επαγγελματισμού που απαιτούνται, που είναι μερικά από τα κυρίαρχα στοιχεία της επιτυχίας!

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, το πάθος όμως ποιος μπορεί να το κλείσει σε καλούπια ή να το περιορίσει; Έτσι και για την Εύα Χατζηγιάννη, την Marketing και PR Specialist της εταιρείας προϊόντων ομορφιάς MAC.

Είναι η γυναίκα που θα ήθελες να έχεις για καλύτερη σου φίλη αφού θα σε ενημερώνει πρώτη για τις πιο εντυπωσιακές τάσεις της σεζόν που αφορούν βεβαίως την ομορφιά και το μακιγιάζ σου! Είναι το κορίτσι που θα συμβάλλει στο να βγάλεις προς τα έξω τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό γιατί, δεν θα κομπλάρει να μιλήσει για κάθε τι όμορφο που βλέπει μπροστά της.

Με την όρεξη που έχει στον τομέα της και το πάθος που την χαρακτηρίζει με αυτό το οποίο καταπιάνεται, η Εύα Χατζηγιάννη είναι από τις γυναίκες που ήρθαν για να μείνουν!