ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ… ΣΑΛΟΝΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΦΥΣΗ

Περάστε, καθήστε, χαλαρώστε και απολαύστε τη φυσική ομορφιά που ξεδιπλώνεται μπροστά σας!

Τα υπέροχα χρώματα της Φύσης αυτή την εποχή ανταμείβουν την απόφαση σου για περπάτημα, αποδράσεις και περιπέτειες, γεμίζοντας το μυαλό σου με νέες εικόνες, αποχρώσεις και αρώματα.

 

Αυτό το υπέροχο σκηνικό, το οποίο ναι, μπορείς να δεις κι εσύ όποτε το επιθυμήσεις στην πανέμορφη Κύπρο μας, θα σε κάνει να βάλεις μια παύση σε ότι σε προβληματίζει, δίνοντας σου την τέλεια ευκαιρία να φορτίσεις μπαταρίες.

Η ομάδα του Cyprus From Air δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις «ανακαλύψεις» της. Και η πρόσφατη βόλτα που είχαμε μαζί τους, ήταν ένα από τα ομορφότερα μονοπάτια στο νησί μας.

 

Ο ποταμός Καρκώτης στον Άγιο Νικόλαο Στέγης, είναι η τέλεια αφορμή για απόδραση και περιπέτεια αυτό το Σαββατοκύριακο! Τα ηφαιστειογενή πετρώματα, το νερό στον ποταμό που τρέχει ασταμάτητα, οι καλαμιές, τα αρώματα της φύσης, όλα δημιουργούν ένα υπέροχο, μοναδικό σκηνικό το οποίο θα συζητάς για αρκετό καιρό με μεγάλη περηφάνια! Σύντομα πολλές περισσότερες πληροφορίες για όλη την εμπειρία που ζήσαμε και βεβαίως την κατάληξη στο μεταλλείο και τον καταρράκτη Manos Falls.