ΕΛΕΓΧΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ TRACKIMO

Με τόσα και τόσα που ακούμε, ο κάθε γονιός θέλει να προστατέψει τα παιδιά του και να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται και εάν τον χρειάζονται.

Το Trackimo, μια μικρή συσκευή η οποία μπορεί να βρίσκεται μέσα στην τσέπη ή τη τσάντα, θεωρείται μία από τις καλύτερες συσκευές εντοπισμού και παρακολούθησης στον κόσμο και είναι ιδανική για να την έχουν πάντα μαζί τους τα παιδιά σας. Είναι το τέλειο απόκτημα για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται και εάν κινδυνεύουν αφού μπορούν να σας ενημερώσουν αθόρυβα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το GPS που διαθέτει σας κρατά ενημερωμένους κάθε στιγμή για το σημείο που παίζουν ή παρακολουθούν το μάθημα τους. Μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή με το κινητό σας  και να ενημερώνεστε για τη διαδρομή τους ενώ θα λαμβάνετε και σημαντικά μηνύματα εάν χρειάζεται.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μέσα στη βαλίτσα ή την τσέπη των παιδιών σας, είναι πολύ μικρό ή ακόμη και σαν μπρελόκ για τα αγαπημένα σας κατοικίδια καθώς και το αυτοκίνητο σας σε περίπτωση κλοπής!

Αποκτήστε το δικό σας από το κατάστημα GARMIN στο My Mall Λεμεσού