ΔΙΔΥΜΟΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΔΙΔΥΜΕΣ!

Ένας περίεργος γάμος θα γίνει αυτές τις μέρες στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ και οι καλεσμένοι θα τρίβουν τα μάτια τους γιατί θα νομίζουν πως τα βλέπουν όλα διπλά!

Και αυτό γιατί δύο πανομοιότυπα δίδυμοι αδελφοί: ο Zack και ο Nick Lewan, θα παντρευτούν σήμερα δύο πανομοιότυπα δίδυμες αδελφές: την Krissie και την Kassie Bevie.

Και οι γαμπροί και οι νύφες είναι 24 ετών και γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια όταν σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο Grand Valley. Στο πρώτο τους ραντεβού συμφώνησαν να φέρουν μαζί και τα δίδυμα αδέρφια τους και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει.

Μάλιστα τα δύο ζευγάρια αμέσως μετά το γάμο τους (η γαμήλια τελετή των Krissie και Zack έγινε χθες, ενώ σήμερα θα γίνει και ο γάμος των αδελφών τους και θα ακολουθήσει κοινή γαμήλια δεξίωση) σκοπεύουν να μένουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι.

 

Τα δύο ζευγάρια δίνουν διαρκώς συνεντεύξεις στα media με αφορμή την περίεργη “σύμπτωση” του να βρουν δίδυμα ταίρια, και εξηγούν πως το “δέσιμο” που νιώθουν τα δίδυμα είναι τέτοιο που μόνο κάποιος που έχει δίδυμα αδέλφια μπορεί να το καταλάβει και όλοι νιώθουν “τυχεροί και τυχερές” που μπόρεσαν να βρουν κάποιον/α ως σύντροφο που να τους καταλαβαίνει απόλυτα!

Πηγή: sigmalive.com