ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ DOLCE ΤΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ MO NAILS

Αυτός ο χειμώνας, σου λέω με βεβαιότητα ότι για σένα θα είναι εντελώς διαφορετικός και πάρα πολύ ζεστός και φωτεινός από κάθε άποψη… Κάνω ένα αυθόρμητο τίναγμα στα μαλλιά μου, σηκώνω το κεφάλι ψηλά και σου δείχνω το μανικιιούρ και το πεντικιούρ μου.

Δεν προσπαθώ να σε εντυπωσιάσω γιατί είμαι σίγουρη ότι ήδη το έχω κάνει εδώ και καιρό. Έχω αποδείξεις και μάλιστα σε προκαλώ να ρίξεις τώρα μια ματιά στις ολοκαίνουργιες προτάσεις των Mo Nails που επιμένουν να δίνουν ένα αέρα ανανέωσης και νεανικότητας… σε όλα τα άκρα σου!

 

Δεν ξέρεις τι πάει να πει χρωματική παλέτα και προτάσεις out of the box, αν δεν έχεις επισκεφθεί έστω και μία φορά τα MO NAILS που λανσάρουν τις νέες προτάσεις που θα συζητηθούν και θα λατρέψουν για χιλιοστή και βάλε φορά όλες οι γυναίκες που θέλουν να απογειώνουν την εμφάνιση των νυχιών τους.

Το μπορντό είναι ένα χρώμα σήμα-κατατεθέν των χειμερινών κυρίως μηνών, αλλά και η πινελιά της γυναίκας που είναι γεμάτη γοητεία και πάθος. Τόλμησε να μονοπωλήσεις ξανά τα βλέμματα και μην διστάσεις να προσθέσεις αυτό το χρωματισμό-φωτιά ακόμη και στο πεντικιούρ σου. Αν θες να παίξεις και με άλλες αποχρώσεις, διάλεξε στα νύχια των χεριών σου το ζεστό καφέ, το βαθύ μπλε, το ρομαντικό ροζ και άλλες τόσες επιλογές που θα σου προτείνουν χωρίς δεύτερη σκέψη στα Μο Nails.

 

Εμπιστεύσου τους ειδικούς που ξέρουν το μυστικό της “αποπλάνησης” και δίνουν έμφαση και ζωντάνια στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας που επιδιώκει πάντοτε να ξεχωρίζει και να εμπιστεύεται μόνο τα καλύτερες υπηρεσίες και τα κορυφαία υλικά για το μανικούρ και το πεντικιούρ της.

 

Είμαι σίγουρη ότι τα οικολογικά Mo Nails ήδη κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου από την πρώτη κιόλας στιγμή, όχι μόνο με την πλούσια γκάμα χρωμάτων και την αξεπέρατη ποιότητά τους αλλά και με την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο περιποίησης και ομορφιάς των νυχιών.