ΔΕΝ ΣΕ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Σ αγαπάω έτσι ακριβώς όπως είσαι.

Σε θαυμάζω και ας χάνομαι κάποιες φορές μέσα στον τρόπο που σκέφτεσαι. Είναι πρόκληση για μένα να ανακαλύπτω κάθε μέρα κάτι καινούριο για το χαρακτήρα σου.

Αγαπώ τις στιγμές μας και τις απολαμβάνω. Θέλω να ζήσω μαζί σου το κάθε τι για αυτό και πάντα με ακούς να λέω σε όλα ναι!

Δεν θέλω να κρατήσω τίποτα για μένα, δεν θέλω να μετανιώνω τίποτα μαζί σου και αισθάνομαι κάθε μέρα τύχη που σε συνάντησα.

Ο χαρακτήρας σου με ιντριγκάρει και αισθάνομαι ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με σένα.

Τα ενδιαφέροντα, οι ενασχολήσεις σου, το κάθε  τι που φροντίζεις να σε περιβάλλει, σε ανεβάζουν περισσότερο στα μάτια μου.

Το πώς νοιάζεσαι τους ανθρώπους που αγαπάς, με πόση σιγουριά παίρνεις αποφάσεις για το επόμενο βήμα, με κάνουν να αισθάνομαι δίπλα σου ασφάλεια. Ξέρεις πώς να με κάνεις να αισθάνομαι μοναδικά και ποτέ δεν με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Αντίθετα με ανεβάζεις και η σπίθα που έχεις στα μάτια, η ενέργεια και η διάθεση σου να ζήσεις την κάθε στιγμή, μεταδίδονται χωρίς κόπο και σε μένα.

Άλλωστε, δεν θέλει πολλά ο άνθρωπος για να αισθάνεται ευτυχισμένος. Μόνο να έχει δίπλα του τον κατάλληλο που μαζί θα απολαμβάνουν, θα δημιουργούν, θα συζητούν και εάν χρειαστεί κάποιες φορές, θα χάνονται στο δικό τους κόσμο σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο!