ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΚΛΕΛΙΑΣ ΓΙΑΣΕΜΙΔΟΥ ΑΠΟ MINT BOUTIQUES

Μια ροκ γυναίκα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταμορφωθεί στο κορίτσι της διπλανής πόρτας!

Η Κλέλια Γιασεμίδου έχει άστρο και αυτό φαίνεται σε κάθε της δουλειά. Ο τηλεοπτικός και φωτογραφικός φακός την λατρεύουν και η ίδια βεβαίως το ανταποδίδει με ιδιαίτερη χαρά.

 

Η Κλέλια Γιασεμίδου βρίσκεται στο πάνελ της καθημερινής εκπομπής  «Όλα Καλά» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Καθημερινά πρέπει να εμφανίζεται λαμπερή και ανανεωμένη μπροστά από τις κάμερες και γι’ αυτό η εμφάνιση της είναι ένα σημαντικό μέλημα! Ποντάροντας σε προτάσεις από τις Mint Boutiques σε Λεμεσό και Λευκωσία, η Κλέλια καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να εξελίσσεται σε ένα style icon έπειτα και από την έμπειρη καθοδήγηση της Ιωάννας Θεοδώρου! Πώς να μην σχολιάσεις με τα καλύτερα την πιο πάνω εμφάνιση της η οποία κατατάσσεται στο Δέκα στα Δέκα του Dolce με προτάσεις από την καινούρια συλλογή των Peace and Chaos Clothing! Τόσο τα δυναμικά χρώματα όσο και η αυτοπεποίθηση της Κλέλιας Γιασεμίδου, έχουν ξεχωρίσει την στιλιστική της επιλογή σε μία από τις πιο αγαπημένες μας που είδαμε αυτή τη σεζόν!

Αντέγραψε το look της με τις προτάσεις που θα βρεις στις Mint Boutiques σε Λεμεσό και Λευκωσία!