ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ

Είναι γυναίκες που ζουν ανάμεσα μας. Αρκετές παράδειγμα προς μίμηση και συχνά, προσωπικότητες που ορισμένοι θα σχολιάσουν έντονα.  

Cheers σε όλες αυτές τις γυναίκες ανάμεσα μας που χτίζουν καριέρες φορώντας γόβα στιλέτο, απολαμβάνουν όλους τους τομείς της ζωής τους, είναι μαγείρισσες, νοσοκόμες, chef, ψυχολόγοι, σύμβουλοι, καλύτερες φίλες, business woman κι άλλα τόσα και μεγαλώνουν κι ευτυχισμένα παιδιά! 

Είναι γυναίκες σαν όλες μας, τις οποίες αξίζει να θαυμάζεις γιατί παρά τις υποχρεώσεις και τις δυσκολίες δεν το έβαλαν κάτω. Κατάφεραν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, να ανεβάσουν τον πήχη, να βλέπουν το τρέξιμο, το ξενύχτι και τους κόπους τους να τις ανταμείβουν.

Είναι γυναίκες που έχουν αρκετές απαιτήσεις από τους γύρω τους, παρουσίες που σε εμπνέουν, προσωπικότητες που στο τέλος της μέρας, όπως και κάθε άνθρωπος έχουν ανάγκη για μια αγκαλιά και μια όμορφη κουβέντα.  

Γυναίκες που επιβάλλεται να είναι αυστηρές, δεν παύουν ποτέ όμως να είναι ανθρώπινες.  

Σύζυγοι, μητέρες, αδερφές, φίλες, κόρες και business woman. Δεν περιμένουν τίποτα από κανέναν και κτίζουν τον κόσμο γύρω τους όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκαν.

Δέχονται πισώπλατες μαχαιριές, αρκετές φορές θα τις σχολιάσουν ότι δίνουν περισσότερη βαρύτητα στην καριέρα τους. Είναι γυναίκες που ναι, κάνουν λάθη και δεν φοβούνται να το παραδεχτούν, άλλωστε ακόμη και μέσα απο αυτά γίνονται καλύτερες, πέφτουν και βρίσκουν τη δύναμη να σηκωθούν και να επανέλθουν δριμύτερες. Δεν θέλουν να αποδείξουν κάτι στον οποιονδήποτε, τους αρκεί να ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους. Και αυτό γίνεται τρόπος ζωής, από το πρωινό ξύπνημα μέχρι και το βράδυ που θα ξαπλώσουν οργανώνοντας το πλάνο της επόμενης μέρας. 

Δεν αρκούνται σε συζητήσεις που δεν έχουν να τις διδάξουν κάτι καινούριο, δεν καταδέχονται να χάσουν τον πολύτιμο χρόνο τους. Προγραμματίζονται, επενδύουν στα παιδιά και την προσωπική τους ανάπτυξη, ζουν και είναι ευγνώμων για την κάθε στιγμή. Γι αυτό και συχνά τα έχουν τόσο καλά με τον εαυτό τους. Γιατί ξέρουν πώς για να μεγαλώνουν και σωστά τα παιδιά τους, πρέπει να είναι και οι ίδιες ευτυχισμένες. Γι αυτό, την επόμενη φορά που θα κρίνεις μια τέτοια γυναίκα, βάλε απλά τον εαυτό σου στη θέση τους και δοκίμασε να… περπατήσεις με τα παπούτσια τους και να αντεπεξέλθεις στο έντονο πρόγραμμα της καθημερινότητας τους.