ΓΙΝΕ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

Ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσεις τα όνειρα σου.

Κάθε γυναίκας της αξίζει να ζει το δικό της παραμύθι. Και δεν είναι πάντα ανάγκη να το δημιουργεί κάποιος για αυτήν. Μπορεί και η ίδια να το φτιάξει για τον εαυτό της.  

Έχεις πολλούς ρόλους στη ζωή σου και αμέτρητες υποχρεώσεις. Αισθάνεσαι συχνά να γίνεσαι ο άντρας του εαυτού σου όμως ποτέ, ποτέ δεν χάνεις αυτό το αδάμαστο θηλυκό που κρύβεται μέσα σου. Την γυναίκα που αγαπάει χωρίς περιορισμούς, τη γυναίκα που θέλει να την αγαπούν. Αυτήν που ακόμα κι αν την πολέμησαν, μάζεψε ένα ένα κομματάκι από όσα της καταλόγισαν, από τις ταμπέλες που τις έβαλαν, από τα σχόλια που έφτασαν στα αυτιά της και τα έκανε δύναμη της.

Έμαθε να είναι δυνατή, όχι γιατί δεν είχε άλλη επιλογή, αλλά γιατί ήξερε ότι αυτό της άξιζε, γιατί μπορούσε. Κατάφερε να έχει πολλούς ρόλους στη ζωή της, γιατί η ίδια το θέλησε για τον εαυτό της. Πέτυχε πολλά παρόλο που συχνά, ξεχνά να επαινεί τον εαυτό της.

Ξέρεις, η κάθε γυναίκα έχει να δώσει πολλά. Ακόμη κι όταν πάρουν κάτι από την αυτοπεποίθηση της. Θυμάται όμως στην πορεία της ζωής της ποια είναι και τι αξίζει και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα θέλω και τα όνειρα της.

Για αυτό, ακολούθα πάντα τα όνειρα σου, ακόμη και αν δεν συμβαδίζουν με τα θέλω των γύρω σου. Να ξέρεις πως ναι, θα είναι δύσκολος ο δρόμος όμως ποτέ ακατόρθωτος.

Μην δίνεις πίστωση χρόνου σε ανθρώπους που σου ρούφηξαν ενέργεια, που σε υποτίμησαν, που σε έκαναν να ξεχνάς ποια είσαι και τι αξίζεις.

Κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου. Άκου πάντα το ένστικτο σου. Δεν έπεσε ποτέ έξω… Μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή, όμως όταν καταφέρεις και περάσεις αυτή τη λεπτή γραμμή του φόβου, της συνήθειας, της ρουτίνας, του βολέματος, τίποτα δεν θα μπορεί να σε σταματήσει. Και θα αισθανθείς την απόλυτη ελευθερία. Γιατί ελευθερία είναι να μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Ξέρεις τα δύσκολα, δεν είναι τα μεγάλα όνειρα που έχεις στο μυαλό σου. Είναι τα μικρά, τα καθημερινά. Αρχίζοντας από κάτι απλό κάθε μέρα, κάτι όμως που να είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε σένα, κάτι που γεμίζει το μέσα σου με αγάπη, αισιοδοξία και χαρά, θα καταφέρεις να πετύχεις και τους μεγαλύτερους σου στόχους. Γιατί θα έρθουν στην πορεία.

Ζήσε το δικό σου παραμύθι και φέρε το στα μέτρα σου. Γράφε, σβήνε, γκρέμιζε και χτίζε. Όμως ζήσε. Για σένα πρώτα απ΄όλα. Γιατί όταν είσαι χαρούμενη εσύ, θα είναι ευτυχισμένος και ο κόσμος γύρω σου.