ΓΙΕ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ

Σε θαυμάζω κι ας συγκρατούμαι συχνά να μην σε γεμίσω και με άλλα φιλιά.

Σε βλέπω που μεγαλώνεις και χαίρομαι που εξελίσσεσαι σε ένα ώριμο, προσγειωμένο, ευγενικό αγόρι. Σε παρατηρώ πώς αλλάζεις, πόσο πολύ νοιάζεσαι τους γύρω σου, πόσο καλός είσαι με τους φίλους σου.

 

Νιώθω μεγάλη χαρά και τύχη που είμαι εγώ η μητέρα σου. Τύχη που έχω έναν τέτοιο γιο. Είναι τεράστια χαρά να μεγαλώνεις ένα αγόρι, να του μαθαίνεις πράγματα και να τον βλέπεις να εξελίσσεται, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό και το χαρακτήρα του. Οι πρώτες βάσεις είναι το παν, αφού μετά, διανύοντας πλέον την εφηβεία του θα είσαι δίπλα του ως το μεγαλύτερο στήριγμα και η πιο μεγάλη θαυμάστρια παρακολουθώντας τον να απολαμβάνει τη ζωή που ονειρεύεται.   

Αγαπημένε μου γιε, μου αρέσει που είσαι ανεξάρτητος, μου άρεσει που κάθε μέρα είσαι και καλύτερος. Απολαμβάνω τον τρόπο σκέψης σου, αγαπώ τις βραδινές μας συζητήσεις πριν κοιμηθείς, θαυμάζω το γεγονός ότι εξελίσσεσαι σε ένα σπουδαίο αγόρι.  

Μονάκριβε μου, θέλω να σου πω ότι και οι άντρες κλαίνε και μην ντραπείς ποτέ για τα δάκρυα σου, θα ηρεμούν τη ψυχή σου όταν χρειάζεται.

Στόχος μου είναι να σου θυμίζω ξανά και ξανά ότι μαγκιά, δεν είναι οι άσχημες πράξεις, μαγκιά δεν είναι οι βρισιές. Μαγκιά είναι να αγαπάς τον εαυτό σου, να σε προσέχεις, να σε νοιάζεσαι και να έχεις γύρω σου ανθρώπους που βγάζουν τον καλύτερο σου εαυτό. Ανθρώπους που εμπνέεις και σε εμπνέουν, που θαυμάζεις και σε θαυμάζουν. Που σου θυμίζουν πάντα ποιος είσαι στ΄αλήθεια. Για αυτό μην ντρέπεσαι να λες όχι, μην ντρέπεσαι να είσαι ξεχωριστός και μην φοβάσαι κάποιες φορές να μένεις μόνος. Μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Θέλω να σου πω επίσης να μην κοροϊδέψεις ποτέ κανένα κορίτσι για την εμφάνιση του και να δείχνεις πάντα σεβασμό. Μην συμπεριφερθείς ποτέ με τέτοιο τρόπο που δεν θα επέτρεπες και δεν θα σου άρεσε να συμπεριφερθούν στη μαμά σου.

 Γλυκό μου αγόρι, είμαι τόσο τυχερή και τόσο ευλογημένη που είμαι εγώ η μητέρα σου. Σε ευχαριστώ για τις χαρές που μου δίνεις κάθε μέρα και να ξέρεις, παρόλο που το έχεις καταλάβει, πως εγώ θα είμαι πάντα, βράχος δίπλα σου.