ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΓΟΡΟΥ

Σου θυμίζει περιπέτειες τις οποίες ζούσες και δημιουργούσες ασταμάτητα στο μυαλό σου μικρός.

Μόνο που συμβαίνει και πάλι μέσα σε ένα καταπράσινο σκηνικό γεμάτο από εποχιακά λουλούδια, λεβάντες, υπέροχους κήπους και εκτάσεις για να αφεθεί το μυαλό και να γεμίσει με χρώματα.

lavirinthos2

Πόσο όμορφο να ανακαλύπτεις το νησί σου οργανώνοντας με κάθε ευκαιρία εκδρομές με την οικογένεια ή την παρέα σου. Ένα πρωινό Κυριακής ξεκινήσαμε όλη η οικογένεια, παιδιά, γιαγιά, παππούς για μια απόδραση στο χωριό Αυγόρου. Εκεί γνωρίζαμε ότι βρίσκεται το πάρκο Cyherbia.

lavirinthos6

Ένας μικρός, καταπράσινος παράδεισος γεμάτος μυρωδιές από βότανα και εποχιακά λουλούδια. Με θέα το φυσικό περιβάλλον που μπορεί να γεμίσει με τις πιο όμορφες εικόνες τη ματιά και το μυαλό μικρών και μεγάλων.

Φτάνοντας στο χωριό Αυγόρου, οι ταμπέλες σε οδηγούν στον προορισμό σου, το πάρκο Cyherbia. Αφού περπατήσεις απολαμβάνοντας τη θέα με τα δέντα, φτάνεις στην είσοδο όπου δεν χορταίνεις να εξερευνάς ανυπόμονα τα όσα ξεδιπλώνονται μπροστά σου. Με το που θα κόψεις τα εισιτήρια σας, θα σας ενημερώσουν πώς είτε πριν είτε μετά τη βόλτα σας μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ή παγωμένο τσάι με βότανα.

lavirinthos7

Βέβαια, ο κάθε επισκέπτης ανυπομονεί να εξερευνήσει και να απολαύσει τη διαδρομή στο Λαβύρινθο με σχήμα την Κύπρο. Η περιπέτεια αρχίζει και τα γέλια έχουν την τιμητική τους σε κάθε… εμπόδιο που εμφανίζεται μπροστά σου. Μέσα στο λαβύρινθο υπάρχουν και 7 καλά κρυμμένα αντικείμενα τα οποία σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Πρόκειται για ένα ευχάριστο περπάτημα το οποίο σου δίνει τη μέγιστη ευχαρίστηση όταν φτάσεις στο τέλος και ανέβεις ψηλά για να δεις την εντυπωσιακή θέα που ξεδιπλώνεται μπροστά σου.

lavirinthos4

lavirinthos5

lavirinthos3

 

Αξίζει να πας τη βόλτα σου, να δεις πόσες εκατοντάδες βότανα υπάρχουν στο νησί μας, να μάθεις νέα πράγματα και να δεις αυτό το υπέροχο πάρκο που δέχεται μικρούς και μεγάλους για νέες περιπέτειες!