ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΑΡΡΗ: ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Ξεχώρισε, κέρδισε τις εντυπώσεις, μείνε αξέχαστη σε όλους με δημιουργία της Βικτώριας Σαρρή.

Αυτή η σεζόν είναι γεμάτη από προσκλήσεις γάμων. Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, όμως υπάρχει κι ένας ξεχωριστός γάμος στον οποίο θα έχεις σημαντικότατο ρόλο. Αυτός της κολλητής σου όπου περήφανα θα σταθείς στο πλευρό της για να την παντρέψεις με τον καλό της.

Ήσουν παρών σε όλη τη διαδικασία. Και έχεις ζήσει τα πάντα από την αρχή, από τη μέρα που έγινε η πρόταση. Και το πιο εντυπωσιακό είναι πώς εκείνη τη μέρα, θα γίνεται λόγος για τη νύφη αλλά βεβαίως και για την κουμπάρα της.

Τα δύσκολα γίνεται εύκολα μα και πιο εντυπωσιακά με το που θα περάσεις στον εσωτερικό χώρο του ατελιέ της Βικτώριας Σαρρή. Η Κύπρια σχεδιάστρια μέσα από τις νέες της προτάσεις έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τα  μάξι φορέματα, μίντι αλλά και μίνι.

Το χρυσό κυριαρχεί αλλά και το ασημί που κλέβει την παράσταση καθώς και το πάντα διαχρονικό μαύρο μα και το μπορντό που φέτος έχει την τιμητική του. Κάθε πρόταση ολοκληρώνεται μοναδικά με τα υπέροχα υφάσματα, την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που την χαρακτηρίζει.

Μην καθυστερείς καθόλου το ραντεβού σου με τη Βικτώρια Σαρρή που θα σχεδιάσει το ιδανικότερο φόρεμα για μια τόσο ξεχωριστή μέρα στη ζωή σου.