ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

Το δοκιμάσαμε πρώτα σ΄εμάς και περήφανα σας το προτείνουμε αφού τόσο ξεχωριστά προϊόντα, τα οποία δίνουν όντως λύσεις, δεν πρέπει να τα κρατάμε μυστικό ούτε όμως και μόνο για τον εαυτό μας.

Τα KEDMA τα γνώρισα σε ένα ταξίδι μου στη Βουδαπέστη. Και ενώ ήμουν δισταχτική στην αρχή, έπειτα, βλέποντας μέσα σε μόλις λίγα λεπτά το αποτέλεσμα, με κέρδισαν γιατί απέδειξαν πώς δεν είναι μόνο λόγια.

Επιστρέφοντας στην Κύπρο, γνώρισα την αντιπρόσωπο των προϊόντων KEDMA η οποία μπορεί να σε κατατοπίσει αμέσως για να αποκτήσεις τα καταλληλότερα για σένα. Είναι γεγονός και αποδεδειγμένο ότι οι γυναίκες αλλά και οι άντρες που εμπιστεύονται τα προϊόντα KEDMA, δεν τα αλλάζουν με τίποτα!

Υπάρχουν αρκετά προϊόντα, τα οποία δίνουν άμεσες, θεαματικές λύσεις στο θέμα ρυτίδες, την κυτταρίτιδα και άλλα. Προϊόντα με συστατικά από τη Νεκρά Θάλασσα της οποίας οι ιδιότητες στη γυναικεία ομορφιά είναι πασίγνωστες σε όλο τον κόσμο! Σαπουνάκια για το πρόσωπο, για το σώμα, scrub, κρέμες χεριών και άλλα που ενδιαφέρουν την κάθε γυναίκα αλλά και άντρα που φροντίζει την εμφάνιση του.

Εντυπωσιάστηκα με τον ορό και την κρέμα για τα μάτια τα οποία θα δώσουν από την πρώτη κιόλας χρήση λύση για το θέμα με τους μαύρους κύκλους. Η κούραση, το ξενύχτι καθώς βεβαίως και άλλοι παράγοντες, είναι μερικές από τις αιτίες που προκαλούν τους μαύρους κύκλους.

Τα δύο αυτά προϊόντα θα τα βάζεις κάτω από το μάτι μόλις μια φορά τη μέρα, ενώ έπειτα από ένα μήνα τακτικής χρήσης, θα τα περνάς στην περιοχή των μαύρων κύκλων 4 φορές τη βδομαδα (Μία προς μία μέρα εναλάξ). Θα διαρκέσουν για έναν ολόκληρο χρόνο και τα δύο μαζί στοιχίζουν μόλις 100 ευρώ σε ειδική τιμή!

Εάν επιθυμείς να τα αποκτήσεις μπορείς να επικοινωνήσεις με το Dolce στο inbox μας στο facebook και θα φτάσουν στην πόρτα του σπιτιού σου.