ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ FITNESS TRENDS ΤΟΥ 2018

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και χρειάζεται μόνο μια απόφαση για να συμπεριλάβεις αυτή την καλή συνήθεια στην καθημερινότητα σου.

Κάθε χρόνο πολλά ακούμε για τα είδη γυμναστικής και βεβαίως κάποια από αυτά γίνονται αμέσως trends αφού ο περισσότερος κόσμος δείχνει να τα προτιμά είτε γιατί τον ευχαριστούν, είτε γιατί βλέπει άμεσα αποτελέσματα.

 

Για το 2018 αλλάζουν κάπως τα πράγματα στο θέμα άσκησης και εμείς σας παρουσιάζουμε τα είδη που θα συζητηθούν περισσότερο!

 

LIVE STREAMING

Ο προσωπικός γυμναστής… μετακομίζει στο σπίτι σας! Τα live streaming θα είναι ένα από τα απόλυτα trends της νέας αυτής σεζόν με όχι απλά videos αλλά τον γυμναστή να σας δίνει live πολύτιμες συμβουλές.

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ

Όσοι έχουν κατοικίδιο, αυτή είναι η ευκαιρία τους να πάρουν σοβαρά το θέμα γυμναστικής. Μια από αυτές είναι σίγουρα το περπάτημα όταν βγάζεις τον τετράποδο φίλο σου για βόλτα.

 

FAMILY AFFAIR

Πολλές φορές η ρουτίνα και το τρέξιμο της καθημερινότητας, δεν επιτρέπουν στην οικογένεια να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί. Σκέψου όμως ότι μπορείτε να το αλλάξετε αυτό και να βρείτε έναν τρόπο άσκησης για να περνάτε και κοινό χρόνο. Θα μπορούσατε να παίξετε βόλεϊ, τέννις, καθώς και άλλα αθλήματα που θα σας φέρνουν κοντά και θα μείνουν αξέχαστα στα παιδιά σας ενώ εσείς, τους μαθαίνετε πόσο σημαντικό είναι να αγαπούν τα αθλήματα.