ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ Η ΤΑΒΕΡΝΑ «Η ΠΛΑΤΕΙΑ» ΣΤΟ ΖΥΓΙ

Σαν ταινία παλιά, η υπέροχη ταβέρνα Η Πλατεία στο Ζύγι!

Τα τραπεζάκια στρώθηκαν στην πλακόστρωτη αυλή, τα λουλούδια είναι ολάνθιστα και ο χώρος είναι ιδανικός για παρέες, οικογενειάρχες και ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν τη βόλτα τους αλλά και μεζέδες στο Ζύγι.

DSC 8617

Αυστηρά για καλοφαγάδες θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η Πλατεία στο Ζύγι αφού στο τραπέζι φτάνουν πλούσιοι μεζέδες τόσο από εποχιακές γεύσεις όσο και από το σταθερό μενού της ταβέρνας το οποίο έχει κερδίσει το στοίχημα με τον ουρανίσκο μας. Μικροί και μεγάλοι παιρνούν όμορφα το χρόνο τους αφού στο σημείο που βρίσκεται η Πλατεία δεν υπάρχει θόρυβος ούτε και κίνηση από κανένα αυτοκίνητο.

DSC 8562

DSC 8428

Άνετος χώρος, ιδανικός τόσο για το μεσημέρι όσο και για το βράδυ προσφέρει ότι χρειάζεται για να βάλεις μια παύση στο έντονο πρόγραμμα της καθημερινότητας.

DSC 8379

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη του κόσμου από το ξεκίνημα τους αφού αρκεί να πάς μια φορά για να το προτείνεις σε φίλους και να ανανεώσεις και πάλι το ραντεβού σου για καλό φαγητό.

DSC 8384 Edit

Ο παραδοσιακός χώρος δένει απόλυτα με το πράσινο και τις τεράστιες φοινικές, το παλιό ποδήλατο σήμα κατατεθέν της ταβέρνας κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ τα παιχνίδια κρατούν απασχολημένα τα παιδιά σας.

DSC 8594

Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να κάνετε σύντομα την κράτηση σας και να απολαύσετε καλό φαγητό και όμορφο περιβάλλον! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24333100