ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ LIBRARY HOTEL ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΒΑΣΟ

Ένα διήμερο μακριά από όλα, με ένα τόσο όμορφο σκηνικό όπως αυτό στο χωριό Καλαβασός, θα αποτελέσει τον καλύτερο τρόπο για να φορτίσεις μπαταρίες για μια γεμάτη εβδομάδα.

Χρειάζονται οι αποδράσεις. Είναι απαραίτητες ιδιαίτερα με το τρέξιμο και τις υποχρεώσεις που μας κρατούν απασχολημένους τις καθημερινές.

 

Στο όμορφο χωριό Καλαβασός, το οποίο θα βρεις στην έξοδο Ζυγίου όπως έρχεσαι ή πας προς Λεμεσό, υπάρχει ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο το οποίο με την γραφικότητα του όλου σκηνικού θα σε μεταφέρει σε άλλες εποχές.

Ακριβώς απέναντι από την Εκκλησία του χωριού, βρίσκεται το The Library Hotel. Σε εκείνο το σημείο είναι και η Πλατεία της Καλαβασού η οποία θα σε «ταξιδέψει» με τα λουλούδια, τα τραπεζάκια έξω και την ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Το κτίριο χτίστηκε τον 19ο αιώνα και ανακαινίστηκε κατάλληλα διατηρώντας τον αρχοντισμό του.

Στο χώρο τους υπάρχουν 11 συνολικά σουίτες, με θέα στο χωριό και το βουνό. Η κάθε σουίτα είναι ανάλογα διαμορφωμένο και με ξεχωριστή ονομασία ενώ όλες έχουν κοινή θέα την εσωτερική αυλή, ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τα παλιά αρχοντικά.

Οι χώροι χαρακτηρίζονται από την αρμονική διακόσμηση, ενώ εάν είσαι λάτρης των βιβλίων, θα χαλαρώσεις στον ξεχωριστό χώρο που φιλοξενεί διάφορες συλλογές, εξ ου και η ονομασία The Library Hotel. Επίσης, προτείνουμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε και την κουζίνα τους στο Mitos Mediterranean.

library1

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει και σπα το οποίο συζητιέται με τα καλύτερα.

Μια εξόρμηση στο χωριό Καλαβασός με διαμονή στο The Library Hotel θα σας τονώσει και θα σας γεμίσει με ενέργεια.

Για κρατήσεις τηλέφωνο επικοινωνίας: 24 817071