ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

Αυτό το καλοκαίρι θα κάνεις και πάλι τη μεγάλη διαφορά! Απέκτησε προϊόντα ομορφιάς από την Αμερική, τη Γαλλία, την Ιταλία και όποιο προορισμό επιθυμείς χωρίς καθόλου κόπο και χάσιμο χρόνου.

Τα καλύτερα πράγματα δεν μένουν κρυφά, αφού τα καλά νέα διαδίδονται γρήγορα.

Θα έχεις δει κάποιες κοπέλες με τέλεια προϊοντα ομορφιάς τα οποία δεν βρίσκεις πουθενά στην Κύπρο. Ξεχωριστές παλέτες με τα χρώματα της σεζόν, σκιές, κραγιόν, make up, αρώματα και όλα όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου για να αισθάνεσαι και να είσαι περιποιημένη κάθε στιγμή.

Γνωρίζουμε πώς τα καταφέρνουν να έχουν μοναδικά beauty brands τα οποία μέχρι σήμερα δεν έστελναν με το τίποτα στην Κύπρο τα προϊόντα τους.

Το SHOPANDSHIP από την εταιρεία ARAMEX ήρθε ξεκάθαρα για να κάνει τη ζωή μας πιο άνετη, πιο εύκολη και πιο… όμορφη!

 

Πώς θα καταφέρεις να είσαι κι εσύ μέλος αυτής της καινοτόμου ιδέας και να έχεις όλο τον κόσμο κυριολεκτικά… στην πόρτα του σπιτιού σου; Είναι πολύ απλό!

Εάν θες να ψωνίζεις από κοσμοπολίτικες χώρες και προορισμούς που μέχρι σήμερα φάνταζε αδύνατο να στείλουν τα προϊόντα τους στην Κύπρο αλλά και την Ελλάδα, τότε μία είναι η λύση. Με ένα κλικ στο SHOPANDSHIP και την εγγραφή σου, θα καταφέρεις να έχεις τις 24 προσωπικές σου διευθύνσεις σε διάφορες χώρες. Τέλειο;!!!

Η Γαλλία, η Ισπανία, η Ινδία, Ινδονησία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Γεωργία, το Λίβανο, η Αγγλία, Αίγυπτος, Μαλαισία, Σιγκαπούρη ακόμη και η Αυστραλία αλλά και άλλες τόσες χώρες, φτάνουν στην πόρτα του σπιτιού σου! Εσύ δεν χρειάζεται να το κουνήσεις ρούπι κι ομως θα καταφέρεις ότι ώρα θες και όποτε το θες να επιλέγεις τα αγαπημένα σου brands από κάθε μεριά του πλανήτη από τον υπολογιστή, το tablet αλλά και την οθόνη του κινητού σου.

Είναι πολλά τα οφέλη με την εγγραφή σου στο SHOPANDSHIP και αξίζει να μην καθυστερήσεις άλλο αυτό τον ατελείωτο κόσμο online αγορών που ξεδιπλώνεται μπροστά σου.