ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ, ΡΟΥΧΑ, GADGETS

Η μόλις 10 ευρώ εγγραφή που σου αξίζει να κάνεις σήμερα κιόλας δώρο στον εαυτό σου!

Το Shop and Ship είναι ότι πιο νέο υπάρχει το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντες μας, να μας δώσει απεριόριστες ευκαιρίες σε διαδικτυακές αγορές και να φέρνει ακριβώς έξω από την πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου κάθε επιθυμία μας!

Χρειάζεται μόλις ένα λεπτό από το χρόνο σου και μόνο 10 ευρώ για να κάνεις την εγγραφή σου στο Shop and Ship και να αποκτήσεις αμέσως τις 24 προσωπικές σου διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε επιθυμείς για το μωρό, το σπίτι, το γραφείο, το χώρο σου αλλά και το στυλ σου, μπορείς να το ανακαλύψεις, να το παραγγείλεις και να το παραλάβεις στην πόρτα του σπιτιού σου.

Αν για παράδειγμα θες οπωσδήποτε τα new entries από αγαπημένα σου brands όμως δεν τα στέλνουν Κύπρο, το Shop and Ship  κάνει τα πράγματα πιο εύκολα αφού σου παρέχει την ευκαιρία των 24 προσωπικών σου διευθύνσεων στο εξωτερικό.

Μπορείς για παράδειγμα να παραγγείλεις κάτι από Αμερική το οποίο μέχρι σήμερα δεν το έστελναν Κύπρο και να βάλεις την προσωπική διεύθυνση που σου παρέχει το Shop and Ship στη Νέα Υόρκη. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την Αγγλία, την Ισπανία, το Λίβανο, Κίνα Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και άλλες χώρες. Έπειτα, η εταιρεία Aramex φέρνει το πακέτο σου στην πόρτα του σπιτιού σου χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και κόπο.

Την ίδια στιγμή, θα έχεις το application του Shop and Ship στο κινητό σου και θα βλέπεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το πακέτο σου και πότε θα χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού σου για να το παραλάβεις!

Αξίζει επίσης να γνωρίζεις το καλύτερο. Θα παραγγέλνεις και θα αποκτάς τα προϊόντα που επιθυμείς χωρίς περιορισμούς με μόνο 13 ευρώ για το πρώτο μισό κιλό και 7 ευρώ για κάθε επιπλέον μισό κιλό!

Άρα, εάν θες να στείλεις κάτι στο φοιτητή γιο ή κόρη σου, εάν έχεις εταιρεία και θες να σου στείλουν ένα δείγμα, ό,τι μα ότι χρειάζεσαι, θα μπορείς να προχωράς την παραγγελία ή την παραλαβή και αποστολή σου εκτός νησιού με το Shop and Ship!

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις τους οποίους μπορείς να δεις και αναλυτικά στο website τους https://www.shopandship.com/en/home. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την εγγραφή σου μπορείς να πάρεις κι ένα τηλέφωνο στο 77771700