ΑΝΝΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ: ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα Κυπρίων make up artists, ενώνουν δυνάμεις για να μοιραστούν σημαντικές συμβουλές και μυστικά ομορφιάς σ΄ένα σεμινάριο βασισμένο σε πρότυπα του εξωτερικού.

Άννα Σωκράτους, Βαλεντίνο Νικολάου, Άντρη Πέτρου, Τερέζα Μάντη, Κατερίνα Πασχάλη, θα αποκαλύψουν πολύτιμες συμβουλές τις οποίες ο κάθε ένας αξίζει να γνωρίζει. Ένα διήμερο σεμινάριο  με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα από τον κόσμο του μακιγιάζ στο νησί μας τα οποία γίνονται μια δυνατή ομάδα προς το συμφέρον μας.

Το Dolce.com.cy στηρίζει αυτό το σεμινάριο ομορφιάς το οποίο υπόσχεται μόνο τα καλύτερα!

Σε μια συζήτηση που είχαμε με την make up artist Άννα Σωκράτους, μας δήλωσε:

“Πρόκειται για ένα σεμινάριο με μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα make up artists στην Κύπρο. Η ομαδικότητα και η μεταξύ μας συνεργασία, θα μας κάνει όλους καλύτερους. Οι συμμετέχοντες είναι όλοι επαγγελματίες και έχουν άψογες γνώσεις για τον κόσμο του μκαιγιάζ τόσο από επιρροές στο εξωτερικό αλλά και μέσα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά με γνωστές προσωπικότητες από τον κόσμο του θεάμαοςα και όχι μόνο. Είναι όλοι πολύ δυνατοί, ξεχωρίζουν και θέλουμε αυτό το σεμινάριο να γίνει θέσμος. Περιμένουμε όλους να δηλώσουν συμμετοχή για ένα ιδανικό διήμερο αφιερωμένο στην ομορφιά”.

 

Για συμμετοχή επικοινωνήστε στα: 99330051, 99532144, 99465446