ΑΝΝΑ ΔΩΡΟΘΕΑ: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΟΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗ

Οι νυφούλες εμπιστεύονται όλο και περισσότερο τη σχεδιάστρια Άννα Δωροθέα για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, το γάμο τους.

Η Κύπρια σχεδιάστρια, δημιουργεί για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά το νυφικό των ονείρων της για να ζήσει το δικό της, αξέχαστο παραμύθι γράφοντας τις καλύτερες αναμνήσεις που θα θυμάται για μια ζωή.

Είσαι η πρωταγωνίστρια στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σου, το γάμο σου. Σου αξίζουν οι καλύτερες προτάσεις, αυτές που θα θυμάσαι για μια ζωή όταν πανευτυχής θα βλέπεις τις φωτογραφίες της τόσο ξεχωριστής μέρας για σένα.

Η Άννα Δωροθέα ταξίδεψε στο Κόμο της Ιταλίας όπου φωτογραφήθηκε φορώντας μερικές από τις προτάσεις της καινούριας της collection.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη σχεδιάστρια, μας είπε πως η φωτογράφηση για τη νέα της συλλογή, πραγματοποιήθηκε στο Κόμο της Ιταλίας, το Ballagio και Varenna. Με εντυπωσιακές νυφικές προτάσεις που θυμίζουν να βγήκαν από παραμύθι για την κάθε νύφη ξεχωριστά, παρουσιάζει την καινούρια της collection η οποία περιλαμβάνει νυφικά σε πριγκιπικό στυλ, slim lines, glamorous αλλά και bohemian σχέδια. Νυφικά με υπέροχες δαντέλες, πέρλες, κρύσταλλα και άλλες λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν.

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης νοικιασαν και ένα γιοτ ενώ παρών ήταν και ο σύντροφος της σχεδιάστριας ο οποίος σε κάποιες λήψεις ποζάρει μαζί της στο φωτογραφικό φακό της  Jelena Kakurina.

Η Άννα Δωροθέα δέχεται συχνά γυναίκες απ΄όλη την Κύπρο οι οποίες την επισκέπτονται για να σχεδιάσει το νυφικό των ονείρων τους!