ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΝΕΛΛΗ: Η ΚΥΠΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ TOP 5 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΙΛΑ ΣΤΟ DOLCE

Το Dolce girl, η Αναστασία Βανέλλη κατάφερε να περάσει στο top 7 των Greekfaceawards 2018 και μας μιλά για την μεγάλη αυτή επιτυχία, το γάμο της, το ταξίδι της στο Τόκιο και άλλα πολλά. 

 

Πρόσφατα ταξίδεψες στο Τόκιο! Πώς προέκυψε αυτό;

To ταξιδι στην Ιαπωνια ηταν παντα ενα ονειρο για μένα. Και οταν διαλεγαμε προορισμο για τον μηνα του μελιτος, ημουν σίγουρη οτι εκει ηθελα να παμε αφου θα μας ηταν αξεχαστο.

Ένιωσες να βρίσκεσαι σε έναν κόσμο στον οποίο ταίριαζες απόλυτα;

Ναι ηταν σαν να ανοικω εκει. Είναι τοσο μακριά απο τη δικη μας κουλτουρα, αλλα ειναι οτι ακριβως εψαχνα. Ανυπομονούμε να γυρισουμε πισω, εχουμε ακομη τοσα πολλα να εξερευνησουμε.

 

Λατρεύεις τα έντονα χρώματα στα μαλλιά σου. Ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις όταν άρχισες να τα βάφεις ροζ και μπλε;

Τις περισοτερες φορες μου λένε οτι μου ταιριάζει όμως με ρωτανε συχνά αν δεν λυπαμε τα μαλλια μου που τα  καταστρεφω. Επειδή αρκετοί δεν γνωρίζουν λέω και εδώ ότι δεν υπαρχει διαφορα απο το να είμαι ξανθια. Επίσης κάτι άλλο που με ρωτάνε συχνά, είναι πώς πήρα την απόφαση!

 

Αυτό σου έκλεισε πόρτες όσον αφορά fashion shows;

Ναι σπανια στην Κυπρο βγαίνουν απο τα καλουπια των “beauty Standards”, οπότε σε κάποια shows δεν με περιλαμβάνουν.

 

Υποστηρίζεις τη μοναδικότητα και αυτό φαίνεται. Τι συμβουλεύεις τα παιδιά που δεν τους επιτρέπουν να είναι ή να αισθάνονται ο εαυτός τους;

Το πιο σημαντικο στην ζωη ειναι να είμαστε καλα με τον εαυτο μας και να αισθανόμαστε χαρουμενοι μεσα στο δικο μας σωμα. Η χαρα που παίρνω καθε φορα που βλεπω τα χρωματα στα μαλλια μου, μου φταχνει τη διαθεση. Νιωθω να είμαι ο εαυτος μου. Αν δεν κανει κακο στους γυρω σου ή σε εσενα τότε, do what makes you happy! Ροζ μαλλια; Δεν ειναι μονιμο και οταν δεν σε εκφραζει πλεον, μπορεις να το αλλαξεις, just have fun!

Πώς είναι η καθημερινότητα σου;

Αν δεν δουλευω και δεν βρίσκομαι σε καποιο γυρισμα η φωτογραφιση, ασχολουμαι με το make up κανοντας προσωπικά projects. Επίσης το youtube channel μου όπου ο κάθε ένας μπορεί να δει τη δουλειά μου. Κάτι άλλο που αγαπώ πολύ, είναι η ζωγραφική.

 

Είσαι το Dolce girl όσον αφορά το μακιγιάζ αφού αναλαμβάνεις αρκετές κοπέλες που φιλοξενούμε στο περιοδικό μας. Πόσο πολύ σε ιντριγκάρει το επάγγελμα σου;

Μου αρέσει παρα πολυ η δουλειά μου και με το Dolce ιδίως γιατι γνωριζω αρκετά ενδιαφέρων ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται με διαφορους τομεις.

 

Είναι αυτό με το οποίο ήθελες πάντα να ασχοληθείς;

Περασα απο διαφορα σταδια αλλα ειναι ιστορια για καποια αλλη φορα! Από περιπου 16 χρονών όμως,  αυτο ήθελα, αν και πρώτα σπουδασα φωτογραφια.

 

Τι συμβουλεύεις τις γυναίκες να υιοθετούν στο μακιγιάζ τους;

Να μαθουν να διαλεγουν την σωστη βαση για τον τυπο δερματος τους αφού ειναι το Α και το Ω για ενα μακιγιαζ

Μοιράσου μαζί μας κάποια σημαντικά μυστικά ομορφιάς;

Το πρωι να πλένουμε το πρόσωπο με ροδοσταγμα αφού κανει balance το ph του δερματος και βοηθαει ιδιαίτερα τα λιπαρά δέρματα. Επίσης, μάσκες ομορφιάς αφού βοηθούν το δέρμα και βεβαίως το αποτέλεσμα που βλέπουμε βοηθά και την ψυχολογία μας. Κάτι άλλο που θα πω, είναι να καταναλώνετε καρότα και ντομάτες αφού βοηθούν το δέρμα να λάμπει.

 

Μίλησε μας για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό της NYX Professional Make Up

Η εμπειρία με το διαγωνισμο της ΝΥΧ Professional make up ηταν πολυ ωραια. Ήταν ενδιαφέρον να μου στέλνουν το θεμα και να δημιουργώ ενα χαρακτηρα και μια ιστορια. Υπήρχε όμως και αρκετή πίεση, γιατί όταν θέλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό μπορεί να το επαναλάβεις ξανά και ξανά μέχρι να σου αρέσει το αποτέλεσμα.

Μέσα στον παραμυθένιο κόσμο σου, πώς επιδιώκεις να είναι το μέλλον σου;

Να κανω projects που να με κανουν χαρουμενη, να δημιουργώ και βεβαίως να ταξιδεύω όσο περισσότερο μπορώ.